ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 21 Αυγούστου 2016

ROH Death Before Dishonor 2016: Τέλος εποχής

Ο Adam Cole έκανε αυτό που είχε υποσχεθεί, πήρε τον τίτλο του Ring Of Honor από τα χέρια του Jay Lethal, αλλά ο Kyle O' Reilly είπε την τελευταία κουβέντα στο Death Before Dishonor. Δεν άλλαξαν χέρια τα Tag Team Championships και το TV Championship. Πόλεμος μεταξύ Jay Briscoe και Adam Page.


Το PPV άνοιξε με Fatal Four Way Match για την ανάδειξη πρώτου διεκδικητή του ROH TV Title με τη συμμετοχή των Donovan Daijak, Kamaitachi, Leo Rush και Jay White. Νικητής αναδείχθηκε ο Daijak με Feast Your Eyes στον Leo Rush.

Ο Katsuyori Shibata ήρθε από το NJPW και πήρε εκδίκηση από τον Silas Young για τα σκληρά λόγια που έχει πει γι' αυτόν.

Με ήττα ξεκίνησε το Bullet Club (Guerrillas Of Destiny & Yujiro Takahashi) από το Chaos (Toru Yano & Roppongi Vice). Μετά τον αγώνα ο Adam Page επιτέθηκε στον Yano και ήρθε ο Jay Briscoe για να βοηθήσει.

Αμέσως ξεκίνησε ένα βίαιο Anything Goes Match μεταξύ Briscoe και Page. Ο "Hangman" δεν πτοήθηκε από έναν τραυματισμό στο γόνατο που υπέστη κατά τη διάρκεια του αγώνα και κέρδισε τον Briscoe.

Ο Dalton Castle στάθηκε πολύ καλά κόντρα στον Kazuchika Okada και έφτασε κοντά στη νίκη, αλλά ο IWGP Heavyweight Champion έφυγε νικητής.

Άλλη μια υπεράσπιση του TV Title έκανε ο Bobby Fish έχοντας σαν αντίπαλο τον Mark Briscoe σε μια μάχη μεταξύ δύο βετεράνων του ROH.

Οι Addiction υπερασπίστηκαν επιτυχημένα τα ROH World Tag Team Championships κόντρα σε δύο ομάδες από την Ιαπωνία, τους Michael Elgin & Hiroshi Tanahashi και Los Ingobernables. Ο Christopher Daniels έκανε tag τον Tanahashi χωρίς να το καταλάβει και έκανε αυτός το pin στον Evil για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Σχεδόν μισή ώρα απολαυστικού θεάματος προσέφεραν στο main event ο Adam Cole και ο Jay Lethal με φόντο το ROH World Championship. Ο Cole κατάφερε τελικά να κερδίσει τον τίτλο δίνοντας τέλος στην κυριαρχία του Lethal που κρατούσε πάνω από ένα χρόνο. Μετά τον αγώνα ο Cole δέχτηκε επίθεση από τον Kyle O'Reilly, που σήκωσε ψηλά τον τίτλο του Ring Of Honor.

Αποτελέσματα Death Before Dishonor 2016:

- O Donovan Daijak κέρδισε τους Kamaitachi, Jay White και Leo Rush (νέος διεκδικητής του ROH TV Championship)
- O Katsuyori Shibata κέρδισε τον Silas Young
- Το Chaos κέρδισε το Bullet Club
- O Adam Page κέρδισε τον Jay Briscoe
- O Kazuchika Okada κέρδισε τον Dalton Castle
- O Bobby Fish κέρδισε τον Marc Briscoe (παρέμεινε ROH TV Champion)
- Οι Addiction κέρδισαν τους Michael Elgin & Hiroshi Tanahashi και Los Ingobernables (παρέμειναν ROH Tag Team Champions)
- O Adam Cole κέρδισε τον Jay Lethal (νέος ROH World Champion)


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: ROH Death Before Dishonor 2016: Τέλος εποχής Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top