ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016

Ryback: «Αυτή ήταν η πρόταση του WWE»


Η διαφωνία ανάμεσα στον Ryback και το WWE έχει γίνει γνωστή εδώ και μήνες από τον "The Big Guy" και η δημοσίευση της διαφωνίας αυτής ήταν που τον οδήγησε εν τέλει μακριά από το promotion.


Το συμβόλαιο του έληξε και επίσημα πριν τρεις βδομάδες και το τελευταίο χρονικό διάστημα πραγματοποιεί εμφανίσεις για διάφορα indies.

Παράλληλα, ο πρώην WWE Superstar έχει ξεκινήσει το δικό του Podcast, το οποίο έχει όνομα "Conversation with The Big Guy" και κατά τη διάρκεια του πρώτου επεισοδίου ο Ryback αποκάλυψε ότι η πρόταση που το έκανε το WWE και εκείνος αρνήθηκε ήταν ένα τριετές συμβόλαιο για 1,5 εκατομμύριο δολάρια.

Εκείνος υπογράμμισε ότι τα χρήματα δεν ήταν ο λόγος για τον οποίο αποφάσισε να αποχωρήσει από την εταιρία, αλλά το εξαντλητικό πρόγραμμα του promotion, τα ταξίδια, αλλά και η αίσθηση του ότι υποτιμήθηκε η αξία του από τους ιθύνοντες του WWE.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Ryback: «Αυτή ήταν η πρόταση του WWE» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top