ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016

Ο Shawn Michaels αποδέχεται full-time ρόλο στο WWE


Ο Shawn Michaels πάλεψε τον τελευταίο του αγώνα στη WrestleMania 26 εναντίον του Undertaker, και παρόλο που έχει πραγματοποιήσει ορισμένες εμφανίσεις για λογαριασμό του WWE από τότε, δεν φαίνεται να σχεδιάζει να βγει εκτός συνταξιοδότησης.

Ο Michaels μπορεί να μην παλέψει άλλον αγώνα σε ρινγκ του WWE, αλλά έχουμε πληροφορίες ότι αποδέχτηκε έναν full-time ρόλο μέσα στην εταιρία.

Συγκεκριμένα, Αμερικανική ειδησεογραφική ιστοσελίδα αναφέρει ότι ο Shawn Michaels θα εργάζεται ως πλήρους απασχόλησης προπονητής στο WWE Performance Center και πως θα μετακομίσει στο Orlando για τη θέση αυτή.

Λέγεται ότι ο HBK θα αναλάβει την "finishing class," η οποία διδασκόταν μέχρι πρόσφατα από τον Terry Taylor, ο οποίος τώρα αναρρώνει απο εγχείρηση στο λαιμό, κατί το οποίο παρακίνησε το WWE να φέρει τον Shawn Michaels.

Σημειώθηκε επίσης ότι περισσότερες αλλαγές θα πραγματοποιηθούν στο Performance Center μέσα στις επόμενες βδομάδες. Οι προπονητές του Performance Center Sara Amato και Adam Pearce θα προαχθούν στο κυρίως ρόστερ όπου θα δουλέψουν δουλειές πλήρης απασχόλησης ως παραγωγοί.

Item Reviewed: Ο Shawn Michaels αποδέχεται full-time ρόλο στο WWE Description: Rating: 5 Reviewed By: Dimitris Iliadis
Scroll to Top