ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2016

Αναβάλλεται η επιστροφή του Shelton Benjamin στο WWE


Παρά το γεγονός ότι το WWE είχε προσφάτως ανακοινώσει την επιστροφή του βετεράνου παλαιστή για λογαριασμού του μπλε σόου, ο Benjamin δημοσίευσε στο Twitter ότι δε θα επιστρέψει στην παρούσα φάση, επικαλούμενος τραυματισμό στον ώμο.

Συγκεντρώσαμε όλα τα tweets του και παρακάτω σας παρουσιάζουμε την ολοκληρωμένη δήλωση του Gold Standard:

"Είμαι εξίσου απογοητευμένος και λυπημένος να ανακοινώσω ότι λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού στον ώμο μου δε θα επιστρέψω στο WWE αυτή τη στιγμή. Για την ώρα θα πρέπει να βάλω το pro wrestling στην άκρη καθώς προετοιμάζομαι να κάνω εγχείρηση για να επιδιορθώσω τη ρήξη στο στροφικό πέταλο (rotator cuff) του ώμου μου. Αυτό έρχεται ως σοκ σε εμένα γιατί είμαι συνηθισμένος στο να παλεύω ενώ είμαι σε πόνο αλλά παρόλα αυτά δεν είχα ιδέα για τη σοβαρότητα της κατάστασής μου. Ευχαριστώ το WWE που με βοήθησε να ανακαλύψω αυτό το θέμα και που μου έδωσε την ευκαιρία να γυρίσω πίσω. Θα επιστρέψω. Για την ώρα πρέπει να συγκεντρώσω την ενέργειά μου στο να επιδιορθώσω το σώμα μου και το πνέυμα μου."

Item Reviewed: Αναβάλλεται η επιστροφή του Shelton Benjamin στο WWE Description: Rating: 5 Reviewed By: Dimitris Iliadis
Scroll to Top