ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016

Smackdown Live 23/8/2016: Πορεία προς την κορυφή

Ο AJ Styles πήρε τη θέση πρώτου διεκδικητή του WWE Championship στο Backlash. Προσπάθησε να χωθεί σφήνα και ο Dolph Ziggler αλλά δεν τα κατάφερε. Ανακοινώθηκαν γυναικείος και ομαδικοί τίτλοι. Άνοιξε κόντρα με τον Randy Orton ο Bray Wyatt. Heel turn έκανε η Carmella. Τελευταία ευκαιρία για τον Heath Slater.

Ο AJ Styles κορόιδεψε τον Dolph Ziggler για την ήττα του στο Summerslam στα αποδυτήρια. Ο "Showoff" τον χτύπησε και κάποιοι superstars τους χώρισαν.

Ο Shane McMahon και ο Daniel Bryan κάλεσαν την Women's και την Tag Team Division του Smackdown στο ρινγκ για να ανακοινώσουν τους νέους τίτλους του brand. Ο γυναικείος θα διεκδικηθεί σε Six Pack Challenge στο Backlash, ενώ ο ομαδικός θα διεκδικηθεί σε τουρνουά του οποίου ο τελικός θα γίνει στο Backlash. O Heath Slater τους διέκοψε και ζήτησε πάλι συμβόλαιο. Ο Daniel Bryan του είπε να βρει παρτενέρ για να μπει στο τουρνουά για τις ομαδικές ζώνες και ο Shane του είπε πως θα πάρει συμβόλαιο μόνο αν κερδίσει το τουρνουά. Ο AJ Styles τους διέκοψε εκ νέου αλλά δέχτηκε επίθεση από τον Dolph Ziggler και τους χώρισαν οι Tag Teams που βρίσκονταν στο ρινγκ.


Η Becky Lynch κέρδισε την Alexa Bliss στον πρώτο αγώνα του επεισοδίου με Disarmer, ενώ στο σχολιασμό βρίσκονταν η Natalya και η Naomi.


Οι Usos κέρδισαν την Ascension και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του τουρνουά για το Smackdown Tag Team Championship.


O AJ Styles έκανε promo λέγοντας ότι αυτός είναι τώρα το πρόσωπο του Smackdown. Ο Ziggler ήρθε ορμητικός ενώ τον κρατούσαν security. Ο Daniel Bryan τους σταμάτησε και όρισε τον AJ Styles ως πρώτο διεκδικητή του WWE World Championship, αλλά έδωσε και την ευκαιρία στον Ziggler να μπει στον αγώνα αν κερδίσει τον "Phenomenal One" στο main event.


H Carmella επιτέθηκε στη Nikki Bella πριν αρχίσει ο αγώνας τους με πολλά νεύρα με αποτέλεσμα η αναμέτρηση να μη διεξαχθεί ποτέ.


Ο Randy Orton μίλησε για τον πόλεμο με τον Brock Lesnar αλλά διακόπηκε από τον Bray Wyatt. O "Eater Of Worlds" είπε στον Orton ότι είναι άνθρωπος και πονάει, ενώ αυτός είναι θεός και δεν μπορεί να πάθει τίποτα. Τα φώτα έσβησαν κι ο Wyatt εξαφανίστηκε.


Ο Heath Slater έφαγε χ από τον Miz και τον Arn Anderson αλλά βρήκε παρτενέρ στο πρόσωπο του Rhyno.

Οι American Alpha έγιναν η δεύτερη ομάδα που προκρίθηκε στην επόμενη φάση του τουρνουά για τις ομαδικές ζώνες κερδίζοντας τους Breezango.


O Dolph Ziggler προσπάθησε σκληρά αλλά δεν κατάφερε να καταβάλλει τον AJ Styles που πήρε τη νίκη με το Styles Clash. O νέος διεκδικητής του WWE World Championship είχε staredown με τον Dean Ambrose που βρισκόταν στο τραπέζι των σχολιαστών.


Αποτελέσματα Smackdown 23/8/2016

- Η Becky Lynch κέρδισε την Alexa Bliss
- Οι Usos κέρδισαν την Ascension
- Οι American Alpha κέρδισαν τους Breezango
- O AJ Styles κέρδισε τον Dolph Ziggler


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Smackdown Live 23/8/2016: Πορεία προς την κορυφή Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top