ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2016

Smackdown Live 2/8/2016: Συνεχή εμπόδια στον Ziggler

O Bray Wyatt διεκδίκησε τη θέση του Dolph Ziggler για τη ζώνη αλλά ο "Showoff" προσπέρασε το εμπόδιο. Γι' αυτό ο Bray Wyatt επιστράτευσε βοήθεια για να τον εκδικηθεί. Έκανε έφοδο ο Brock Lesnar. Έκλεισε το AJ Styles εναντίον John Cena για το Summerslam. Πρώτος διεκδικητής του Intercontinental Championship ο Apollo Crews. Έκαναν ντεμπούτο οι American Alpha.


Ο Dean Ambrose κάλεσε τον Dolph Ziggler στο ρινγκ για να του πει πως ασχολείται συνέχεια με τη γνώμη των άλλων και ότι θα κρατήσει το WWE Championship στο Summerslam. O Ziggler απάντησε πως θα ξεπεράσει άλλο ένα εμπόδιο από τα αμέτρητα που έχουν τεθεί στην καριέρα του. Ενώ ο Ambrose αποχωρούσε από το ρινγκ, έσβησαν τα φώτα και ο Bray Wyatt έκανε Sister Abigail στον Ziggler. Μετά τον προκάλεσε σε αγώνα με το νικητή να αγωνίζεται με τον Ambrose για τον τίτλο. Ο Ziggler στα παρασκήνια είπε στον Shane McMahon και τον Daniel Bryan να κανονίσουν τον αγώνα, παρά την αντίθετη γνώμη τους.


Υπό το βλέμμα του Miz οι Apollo Crews, Kalisto και Baron Corbin πάλεψαν για τη θέση πρώτου διεκδικητή για το Intercontinental Championship. O Crews ήταν αυτός που πήρε τη νίκη με roll up στον Kalisto. Εκνευρισμένος ο Baron Corbin επιτέθηκε στον Kalisto. O Crews επέστρεψε στο ρινγκ για να τον προστατέψει και δέχτηκε Skull Crushing Finale από τον Miz. Στο τέλος ο Corbin του έκανε End Of Days και έμεινε ο μόνος όρθιος στο ρινγκ.


Η Eva Marie προσποιήθηκε πως έχει τραυματιστεί στο γόνατο και ο αγώνας της με την Becky Lynch δεν έγινε ποτέ.


Με νίκη συνοδεύτηκε το ντεμπούτο των American Alpha στο Smackdown. Αντίπαλοί τους ήταν οι Vaudevillains.


O AJ Styles ρώτησε τον John Cena γιατί συνεχίζει να εμφανίζεται αφού τον κέρδισε στο Money In The Bank, με τον Cena να απαντάει ότι το κάνει επειδή αγαπάει το WWE και τον κόσμο. Ο "Phenomenal One" τον προκάλεσε να λύσουν τις διαφορές τους μια και καλή στο Summerslam χωρίς δικαιολογίες και χωρίς Club. O Cena δέχτηκε.


Οι security που ακολουθούσαν τον Randy Orton όπου κι αν πάει για ενδεχόμενη έφοδο του Brock Lesnar δεν έκαναν καλά, αφού ο "Beast Incarnate" εισέβαλε στον αγώνα του Orton με τον Fandango, του έκανε F5 και αποχώρησε ήρεμα.


O Heath Slater πήγε στο γραφείο του Daniel Bryan και του ζήτησε θέση στο ρόστερ του Smackdown. O Bryan του έδωσε αγώνα στο επόμενο επεισόδιο, τον οποίο αν κερδίσει ο Slater θα πάρει συμβόλαιο. Αντίπαλός του θα είναι ο Rhyno, ο οποίος του έκανε Gore μέσα στο γραφείο.

Η Natalya επιτέθηκε στην Carmella την ώρα που έκανε την είσοδό της και έτσι δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ ο αγώνας της.


Στο main event o Dolph Ziggler έκανε υπερπροσπάθεια αλλά τελικά κατάφερε να κερδίσει τον Bray Wyatt με superkick για να κρατήσει τη θέση του ως πρώτος διεκδικητής του WWE Championship. Τότε εμφανίστηκε ο Erick Rowan και επιτέθηκε στον Ziggler. O Ambrose μπήκε στο ρινγκ για να βοηθήσει αλλά ο Wyatt και ο Rowan τον πέταξαν έξω και στη συνέχεια έκατσαν όρθιοι πάνω από τον σωριασμένο Ziggler.


Αποτελέσματα Smackdown 2/8/2016

- Ο Apollo Crews κέρδισε τους Baron Corbin και Kalisto (νέος πρώτος διεκδικητής του Intercontinental Championship)
- Οι American Alpha κέρδισαν τους Vaydevillains
- O Fandango κέρδισε τον Randy Orton με DQ
- O Dolph Ziggler κέρδισε τον Bray Wyatt

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Smackdown Live 2/8/2016: Συνεχή εμπόδια στον Ziggler Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top