ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016

Smackdown Live 9/8/2016: Οφθαλμός αντί οφθαλμού

Ο Dean Ambrose απάντησε με Dirty Deeds στο Superkick του Dolph Ziggler από την αρχή του Smackdown και πήρε το πάνω χέρι στην κόντρα τους. Παραμονεύει συνεχώς ο Bray Wyatt. Αναβλήθηκε ξανά το ντεμπούτο της Eva Marie. Όλες οι ομάδες εναντίον των American Alpha.

O Bray Wyatt άνοιξε το επεισόδιο λέγοντας πως είναι θεός και δεν θα πέσει ποτέ. Ο Dean Ambrose τον διέκοψε και είπε πως δεν θα τσιμπήσει και δεν θα μπλεχτεί μαζί του ενώ ο Erick Rowan είναι στο ρινγκ. Τότε ήρθε ο Dolph Ziggler και μπήκαν μαζί στο ρινγκ. Στο τέλος ο Ziggler έκανε κατά λάθος Superkick στον Ambrose και δέχτηκε Sister Abigail από τον Wyatt. Αργότερα στα παρασκήνια ο Daniel Bryan και ο Shane McMahon τους έβαλαν σε ομάδα για να αντιμετωπίσουν τους Wyatts.

Οι American Alpha κέρδισαν δύο τοπικούς παλαιστές υπό το βλέμμα των Ascension, Vaudevillains και Hype Bros. Έπειτα όλοι μπήκαν στο ρινγκ αλλά οι American Alpha τους καθάρισαν.


Η Eva Marie δεν αγωνίστηκε ξανά κόντρα στην Becky Lynch καθώς της έφυγε το ρούχο. Στη θέση της ήρθε η Alexa Bliss. Κατά τη διάρκεια του αγώνα έπαιξε η μουσική της Eva και αποσπάστηκε η προσοχή της Becky. H Bliss εκμεταλλεύτηκε αυτή την αδράνεια και πήρε τη νίκη.


Ο Alberto Del Rio επιτέθηκε με καρέκλα εναντίον του Randy Orton και προκάλεσε το DQ στον αγώνα τους. Ο "Viper" όμως βρήκε τον τρόπο και έκανε το RKO για να γλυτώσει τα χειρότερα.


Ο Heath Slater ζήτησε από τον Rhyno να χάσει για να πάρει συμβόλαιο. Ο Rhyno αρνήθηκε και τον κέρδισε με Gore.


Η Natalya πήγε να επιτεθεί ξανά στην Carmella την ώρα της εισόδου της αλλά αυτή ήταν προετοιμασμένη και αμύνθηκε, ενώ στη συνέχεια κέρδισε στον μεταξύ τους αγώνα.


Με superkick στον Erick Rowan ο Dolph Ziggler χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με τον Dean Ambrose. Μετά τη νίκη ο Ambrose έκανε dirty deeds στον Ziggler και πήρε εκδίκηση για το superkick στην αρχή του επεισοδίου.


Αποτελέσματα Smackdown 9/8/2016

- Οι American Alpha κέρδισαν δύο τοπικούς παλαιστές
- Η Alexa Bliss κέρδισε την Becky Lynch
- O Rhyno κέρδισε τον Heath Slater
- H Carmella κέρδισε τη Natalya
- Οι Dean Ambrose & Dolph Ziggler κέρδισαν τους Bray Wyatt & Erick Rowan

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Smackdown Live 9/8/2016: Οφθαλμός αντί οφθαλμού Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top