ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016

Smackdown Live 30/8/2016: Πονάνε τα σκοινιά

Ο AJ Styles ήθελε να αναμειχθεί στο main event και τα γεννητικά του όργανα το πλήρωσαν. Κυνηγάει τον Miz ο Dolph Ziggler. Δεν μπορεί να πιάσει τον Bray Wyatt ο Randy Orton. Έκαναν το πρώτο βήμα Randy Orton και Heath Slater.


O Miz μπήκε οργισμένος στο ρινγκ και είπε ότι δεν είναι δειλός, αλλά έξυπνος που έχει βρει τρόπο να μην τραυματίζεται. Ο Dolph Ziggler τον διέκοψε και τον προκάλεσε να τα βάλει μαζί του αν δεν είναι δειλός, αλλά ο Intercontinental Champion εγκατέλειψε το ρινγκ.

Στην επόμενη φάση του τουρνουά για τα Smackdown Tag Team Championships πέρασαν οι Hype Bros κερδίζοντας τους Vaudevillains.

O AJ Styles και ο Apollo Crews είχαν μια λεκτική διαμάχη στα παρασκήνια που οδήγησε σε αγώνα στο ρινγκ. Ο Styles ήταν αυτός που πήρε τη νίκη με Phenomenal Forearm.


H Renee Young βρέθηκε στο σπίτι του Heath Slater για να του πάρει συνέντευξη με την παρουσία της γυναίκας του (;) και του Rhyno. Τα πράγματα δεν πήγαν πολύ καλά για τον Slater.

O Bray Wyatt είπε ότι δε φοβάται τον Randy Orton γιατί αυτός ο ίδιος είναι ο φόβος. Ο Orton απάντησε ότι δεν τον φοβάται ούτε εκείνος. Ο "Viper" πήγε να μπει στο ρινγκ αλλά τα φώτα έσβησαν κι ο Wyatt εξαφανίστηκε.


H Alexa Bliss συμμάχησε με τη Natalya για να κερδίσουν τις Becky Lynch και Naomi. H Alexa εκμεταλλεύτηκε την απόσπαση της προσοχής της Becky από τις Carmella και Nikki Bella που πλακώνονταν έξω από το ρινγκ για να πάρει τη νίκη.


Ο Heath Slater και ο Rhyno έκαναν το πρώτο βήμα στο τουρνουά για τα Smackdown Tag Team Championships κερδίζοντας τους Headbangers που επέστρεψαν μετά από 16 χρόνια.


Ένας τοπικός παλαιστής είπε ότι θέλει αγώνα αλλά κανείς δεν θέλει να τον αντιμετωπίσει. Τότε εμφανίστηκε ο Kane ο οποίος του έκανε ένα chokeslam και έφυγε.


Στο main event ο αγώνας του Dean Ambrose με τον Baron Corbin έληξε με DQ υπέρ του Corbin αφού μπλέχτηκε ο AJ Styles και τον χτύπησε κατά λάθος. Τότε έγινε καβγάς μεταξύ των τριών, με τον Ambrose να ρίχνει τον AJ στα σκοινιά με τα γεννητικά του όργανα και να αποχωρεί με τη ζώνη του.


Αποτελέσματα Smackdown Live 30/8/2016

- Οι Hype Bros κέρδισαν τους Vaudevillains
- O AJ Styles κέρδισε τον Apollo Crews
- Οι Alexa Bliss & Natalya κέρδισαν τις Becky Lynch & Naomi
- Οι Heath Slater & Rhyno κέρδισαν τους Headbangers
- O Baron Corbin κέρδισε τον Dean Ambrose με DQ


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Smackdown Live 30/8/2016: Πονάνε τα σκοινιά Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top