ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 2 Αυγούστου 2016

Έρχεται στο Smackdown η Victoria;


Έχουμε τονίσει πολλές φορές στο παρελθόν ότι ο διαχωρισμός του ρόστερ του WWE θα δώσει μεγάλες ευκαιρίες τόσο στα νέα ταλέντα του promotion, όσο και σε βετεράνους Superstars ή Divas που θα μπορούσαν να "γεμίσουν" ακόμη περισσότερα τα ανανεωμένα ρόστερ των δύο shows.


Μία τέτοια περίπτωση είναι εκείνη της Lisa Marie Varon, γνωστή ως Victoria από το πέρασμα της στο WWE. Το όνομα της είχε ακουστεί ξανά στο παρελθόν ως πιθανή "μούσα" του Bray Wyatt και μέλος της Wyatt Family.

Οι νέες φήμες πάντως κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του WWE για την επιστροφή της στην εταιρία και συγκεκριμένα στο Smackdown. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Victoria στο παρελθόν κατέκτησε δύο φορές το Women's Championship στο WWE, ενώ στέφθηκε πέντε φορές Knockouts Champion στο TNA.

Τροφή για σενάρια έδωσε δική της τοποθέτηση στο Twitter σχετικά με το αποψινό επεισόδιο του Smackdown, στο οποίο εκείνη σίγουρα θα μπορούσε να αποτελέσει μέλος και να δίνει συμβουλές στις νέες γυναίκες του brand.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Έρχεται στο Smackdown η Victoria; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top