ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016

Taz: «Δεν είναι απρόσεκτος ο Rollins»


Για τον τραυματισμό του Finn Balor στο Summerslam, στον αγώνα του με τον Seth Rollins μίλησε ο Taz, ο οποίος υπογράμμισε ότι ο Seth δεν φέρει ευθύνη για τον τραυματισμό του αντιπάλου του.


Ο πρώην σχολιαστής του WWE τόνισε ότι ο Rollins είναι ένας από τους καλύτερους αθλητές της εποχής του και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο επιτυχημένος.

Ο Taz εξήγησε πως πριν από μία αναμέτρηση οι παλαιστές οι οποίοι συμμετέχουν σε αυτή πραγματοποιούν μία συζήτηση, κατά τη διάρκεια της οποίας αποφασίζουν για το τι ακριβώς θα συμβεί μέσα στο ρινγκ.

Επομένως, δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος να δεχτεί μία κίνηση (από τον αντίπαλο του) με την οποία δεν νιώθει άνετα. Άρα, αν ο Balor δεν ήθελε, δεν θα είχε δεχτεί το powerbomb στο προστατευτικό φράγμα της αρένας. Παρόμοια περίπτωση ήταν εκείνη του John Cena, σύμφωνα με τον Taz, όταν αυτός έσπασε τη μύτη του στον αγώνα με τον Rollins πριν από ένα χρόνο.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Taz: «Δεν είναι απρόσεκτος ο Rollins» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top