ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016

Παρελθόν από το TNA ο James Storm;


Την αποχώρησή του από το TNA ανακοίνωσε στα σημερινά γυρίσματα του Impact ο James Storm, αφήνοντας υπαινιγμούς για επιστροφή στο NXT.

Ο "Cowboy" πήρε το μικρόφωνο στα τελευταία γυρίσματα του Impact και είπε πως αποχωρεί. Τελευταία του επιθυμία ήταν να αντιμετωπίσει τον Bram, κάτι που έγινε πραγματικότητα.

Ο Storm είπε επίσης πως πάει να βρει έναν φίλο του, κάτι που μπορεί να σημαίνει ότι θα επιστρέψει στο NXT, όπου βρίσκεται ο Bobby Roode, με τον οποίο αποτελούσαν τη θρυλική ομάδα των Beer Money.

Σύμφωνα με τα spoilers των επόμενων επεισοδίων, ενδέχεται αυτή η αποχώρηση να είναι σεναριακή, αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Παρελθόν από το TNA ο James Storm; Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top