ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 13 Αυγούστου 2016

Αποθεώνει τον Tye Dillinger ο Kevin Owens


O Tye Dillinger μπορεί να μην κερδίζει συχνά, αλλά είναι ένας από τους αγαπημένους του κοινού του NXT. Όπως φαίνεται έχει κερδίσει τον σεβασμό και των συναδέλφων του.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα λόγια του Kevin Owens, με τον οποίο συνυπήρξαν στο NXT όσο ο Owens αγωνιζόταν στο αναπτυξιακό brand του WWE.

"Αν μπορούσα να παλέψω με κάποιον ώστε να τον δουν περισσότεροι και να πάρει κάποια αναγνώριση, αυτός θα ήταν ο Tye Dillinger. Υπάρχουν πολλοί στο NXT που αξίζουν τα φώτα της δημοσιότητας αλλά νομίζω ότι είναι ένας από τους καλύτερους που έχουμε, όχι μόνο στο NXT, αλλά σε όλο το WWE.

Κάποιοι από τους παλαιστές του NXT δεν παλεύουν πολλοί καιρό και κάποιοι δεν έχουν παλέψει καθόλου αλλά ο Dillinger το κάνει για πολύ καιρό. Αν υπάρχει κάποιος στο ρόστερ για να έχουν σαν πρότυπο, είναι αυτός. Είναι φανταστικός. Εξαιρετικός παλαιστής και εξαιρετικός άνθρωπος και εντός και εκτός ρινγκ."

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Αποθεώνει τον Tye Dillinger ο Kevin Owens Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top