ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016

Αφήνει το UFC για Bellator ο MacDonald


Την αποχώρησή του από το UFC και την υπογραφή του με το Bellator ανακοίνωσε ο πρώην διεκδικητής του Welterweight Title του UFC Rory MacDonald.

O MacDonald γνωστοποίησε πως θα γίνει free agent μετά την ήττα του από τον Stephen Thompson τον Ιούνιο. Ο Καναδός είχε πει πως δεν εστιάζει αποκλειστικά σε νέο συμβόλαιο με το UFC.

Τελικά ο MacDonald, ο οποίος ηττήθηκε στο UFC 189 από τον Robbie Lawler για το Welterweight Championship μετά από μια απολαυστική και αιματηρή μάχη, αποφάσισε να συμφωνήσει με το δεύτερο μεγαλύτερο MMA promotion, το Bellator. Το ντεμπούτο του δεν αποκλείεται να γίνει μέχρι το τέλος του 2016.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Αφήνει το UFC για Bellator ο MacDonald Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top