ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016

Σκέψεις για UFC στη Ρωσία με... σπέσιαλ main event

Ένα πιθανό UFC μπορεί να γίνει μέσα στο επόμενο διάστημα στην Ρωσία. Μάλιστα κάτι τέτοιο αποκάλυψε ότι σκέφτεται και ο πρόεδρος της διοργάνωσης, Dana White.


Το UFC είναι μια διοργάνωση, την οποία βλέπει όλος ο κόσμος και όχι απαραίτητα μόνο οι Αμερικάνοι. Αυτό σημαίνει ότι όταν του δίνεται η δυνατότητα και φυσικά υπάρχουν και οι κατάλληλες συνθήκες, ταξιδεύει και σε διάφορες χώρες ανά τον κόσμο.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή και όπως αποκάλυψε ο Dana White, το UFC θα ταξιδέψει στην Ρωσία και θα διεξαχθεί σε μια από τις πόλεις της «Κόκκινης Αρκούδας». Μπορεί ακόμα να μην έχει διευκρινιστεί το πότε η διοργάνωση θα ταξιδέψει στη συγκεκριμένη χώρα, ωστόσο το σίγουρο είναι το πρόσωπο που θα συμμετέχει στο main event εκείνου του UFC. Συγκεκριμένα ο λόγος γίνεται για τον Khabib Nurmagomedov.

Ο συγκεκριμένος μαχητής είναι αρκετά γνωστός στη Ρωσία. Αυτό σημαίνει πως ο Dana White όταν με το καλό πάει εκεί θα έχει ως μαχητή της διοργάνωσης τον Khabib Nurmagomedov κι όχι τον Fedor Emelianenko όπως συνηθιζόταν στο παρελθόν. Να αναφέρουμε ότι ο Khabib είναι αήττητος στην κατηγορία lightweight. Σίγουρα η λογική, λοιπόν, αναφέρει ότι ο συγκεκριμένος μαχητής αν η διοργάνωση πάει στην Ρωσία, τότε θα διεκδικήσει και τίτλο αυτόματα.

Το τι θα γίνει βέβαια μένει να το μάθουμε στην πορεία. Εμείς από την πλευρά μας να αναφέρουμε ότι ο Dana White στην Ρωσία αναμένεται να γυρίσει και ορισμένα επεισόδια της σειράς του «Looking for a Fight». Η συγκεκριμένη σειρά θα γίνει στην Μόσχα και σε άλλες περιοχές της Ρωσίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Dana White:

«Θέλω να δείξω λίγο αγάπη στον Khabib. Συνεχώς τα βάζει μαζί μου και δεν τον έχω πληροφορήσει για κάτι τέτοιο, αλλά ψαχνόμαστε να κάνουμε event στη Ρωσία με κορυφή αυτόν. Σίγουρα ο Khabib στην Ρωσία δεν είναι καθόλου κακή ιδέα».

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Σκέψεις για UFC στη Ρωσία με... σπέσιαλ main event Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top