ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016

Αιχμές για το UFC άφησε ο Rory Macdonald!

Ένας από τους πρώην τοπ μαχητές του UFC, ο Rory Macdonald δηλαδή αφήνει μετά την μετακίνησή του στο Bellator, αιχμές για τη διοργάνωση που συμμετείχε παλιότερα.


Ο Rory Macdonald πλέον δεν ανήκει στο ρόστερ του UFC αλλά σ' αυτό του Bellator. Μάλιστα μετά το Bellator 160 η ίδια η διοργάνωση παρουσίασε τον μαχητή ως τη νέα του μεταγραφή. Μια μεταγραφή που έκανε και έχει στόχο το Bellator να ανέβει επίπεδο.

Ο ίδιος ο Macdonald μάλιστα πέρα από το γεγονός ότι μίλησε για την απόφασή του να αλλάξει διοργάνωση, παράλληλα άφησε και ορισμένες αιχμές για το UFC. Συγκεκριμένα θεωρεί ότι είναι βαρετό, ότι δεν είναι μαχητικό άθλημα κι ότι δεν υπάρχει προσωπικότητα. Λόγια που δεν τα λέμε εμείς αλλά βγήκαν από το στόμα του. Σίγουρα σ' όλη αυτή την ιστορία έπαιξαν ρόλο και ορισμένα γεγονότα που έχουν γίνει στο παρελθόν. Φυσικά η απόφαση που πήρε ο Macdonald δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα, καθώς κι άλλοι τοπ μαχητές βάζουν ορισμένες προτεραιότητες.

Τα γεγονότα βέβαια που έπαιξαν ρόλο στη συγκεκριμένη απόφαση έχουν να κάνουν αρχικά με την μάχη του Καναδού κόντρα στον Lawler, η οποία ήταν εντυπωσιακή και αρκετά σκληρή και για τους δύο αθλητές. Δεν είναι τυχαίο ότι θεωρείται μια από τις πιο δυνατές μάχες στην ιστορία του UFC. Η συνολική του αμοιβή ωστόσο ήταν 59.000 δολάρια παρά τα πολλά χρόνια που είχε στη διοργάνωση. Να αναφέρουμε ότι η μύτη του από εκείνη την μάχη είναι ακόμα τραυματισμένη. Αυτό ήταν το πρώτο στοιχείο που τον έκανε να αλλάξει προτεραιότητες.

Επίσης μεγάλο ρόλο στην όλη υπόθεση έπαιξε και η συνεργασία που είχε ο μαχητής με την reebok. Η συγκεκριμένη συμφωνία αναγκάζει τους μαχητές να φοράνε όλοι τα ίδια ρούχα με τις αμοιβές να είναι πολύ μικρότερες σε σχέση με τα χρήματα που δινόντουσαν από τους χορηγούς τα παλιότερα χρόνια. Έτσι, όλα αυτά τα στοιχεία μπορούμε να πούμε ότι σ' ένα αρκετά μεγάλο βαθμό οδήγησαν τον Rory Macdonald στη συγκεκριμένη απόφαση.

Οι δηλώσεις που πραγματοποίησε:

Για την αλλαγή της διοργάνωσης: «Είναι κάτι που το δουλεύαμε καιρό. Είχα πολλά να σκεφτώ τον τελευταίο χρόνο. Μιλάμε με το Bellator πολύ καιρό και είχα συζητήσεις και με το UFC. Φτιάξαμε μια πολύ καλή συμφωνία μαζί. Θα φτιάξουμε μαζί μια πολύ καλή δουλειά. Το Bellator με πιστεύει, εγώ πιστεύω στην εταιρία. Θα το πάμε στο επόμενο επίπεδο».

Για το UFC: «Μπαίνεις μέσα στο κλουβί σαν κάθε άλλος στο ροστερ. Είσαι σαν ρομπότ που φοράς το ίδιο μπλουζάκι, δεν υπάρχει διαφορά στον έναν τύπο από τον άλλο. Είναι βαρετό νομίζω. Είναι πολύ απλό. Καταλαβαίνω τι προσπαθούν να κάνουν αλλά αυτό δεν είναι μαχητικό άθλημα. Δεν υπάρχει προσωπικότητα εκεί».

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Αιχμές για το UFC άφησε ο Rory Macdonald! Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top