ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016

Οριστικό: Πωλήθηκε το UFC!

To UFC αλλάζει οριστικά σελίδα, καθώς όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, πέρασε σε άλλα χέρια και συγκεκριμένα στον Ari Emanuel και στον Patrick Whitesell.


Πριν ξεκινήσουμε λίγο τις απαραίτητες πληροφορίες που οφείλουμε να σας δώσουμε για τη συγκεκριμένη είδηση, αξίζει να αναφέρουμε ότι οι Ari Emanuel και Patrick Whitesell είναι αφεντικά της Co-CEOs και WME/IMG.

Η γνωστοποίηση της συγκεκριμένης είδησης, ότι δηλαδή το UFC αλλάζει χέρια, έγινε γνωστή στη ζύγιση του UFC 202, όταν ο Joe Rogan ανακοίνωνε τα στελέχη του UFC, τα οποία τα συνόδευαν στην σκηνή. Αμέσως μετά τον Dana White, λοιπόν, ο Rogan αντί να αναφέρει το όνομα του Lorenzo Fertitta, ανακοίνωσε τον Ari Emanuel. Συγκεκριμένα η φράση που είπε ήταν τρία λόγια: «New Owner Bitches». Τέλος, να σας πούμε ότι η ολοκλήρωση της πώλησης από τους αδελφούς Fertitta στους Ari Emanuel και Partick Whitesell έφτασε τα 4 δις δολάρια.

Από εκεί και πέρα η νέα διοίκηση έστειλε και memo στους αθλητές που συμμετέχουν στη διοργάνωση. Επιπλέον και ένας από τους ιδρυτές του UFC, ο Rorion Gracie είπε σε δηλώσεις του ότι η κίνηση της πώλησης της διοργάνωσης είναι μια από τις ιδανικότερες κινήσεις που θα μπορούσαν να γίνουν από τους αδελφούς Fertitta.

Αναλυτικά το memo προς τους αθλητές:

«Προς τους αθλητές του UFC

Η ομάδα μας έχει την τιμή να εκπροσωπεί το UFC και να δουλεύει με αρκετούς από εσάς στον τομέα του entertaintment τα τελευταία χρόνια. Είχαμε πρώτη θέση και σαν συνεργάτης και σαν οπαδός στην αφοσίωσή σας στο άθλημα και στην εκπληκτική δουλειά του UFC στο να κάνει το ΜΜΑ δημοφιλές σε παγκόσμιο επίπεδο.

Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ενθουσιασμένοι για το μέλλον του UFC και το δικό σας. Ως ο νέος διαχειριστικός φορέας του UFC θα δουλεύουμε με τον Dana και την ομάδα του για να μεγεθύνουμε την δουλειά που ήδη γίνεται, ενεργοποιώντας όλα τα αθλητικά και enterntainment όπλα που έχουμε στο διεθνές μας δίκτυο.

Προσβλέπουμε στην συνεργασία μαζί σας και αναμένουμε οτιδήποτε ιδέες έχετε καθώς ξεκινάμε το νέο αυτό κεφάλαιο. 


Ari Emmanuel & Patrick Whitesell, Co-CEOs, WME/IMG».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Rorion Gracie:

«Νιώθω πως έχω έναν γιο που τον υιοθέτησαν οι Fertitta. Τον έστειλαν να σπουδάσει το Χάρβαρντ και τώρα ο γιος μου ελέγχει την Wall Street. Είναι τέλειο να βλέπεις την ιδέα σου να γίνεται πραγματικότητα».

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Οριστικό: Πωλήθηκε το UFC! Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top