ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016

Πιθανότατα θα χάσει και την Wrestlemania 33 ο Finn Balor


Ο Finn Balor ήταν ο μεγάλος νικητής, αλλά και ο μεγάλος χαμένος στο φετινό Summerslam, καθώς μολονότι στέφθηκε ο πρώτος WWE Universal Champion, την ίδια στιγμή τραυματίστηκε σοβαρά, κάτι το οποίο τον ανάγκασε να παραδώσει τον μεγάλο τίτλο.


Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Finn θα έμενε εκτός δράσης για διάστημα 4 ως μηνών. Αυτή τη στιγμή οι 6 μήνες μοιάζουν το πιο ρεαλιστικό σενάριο, ωστόσο η δυσκολία και η πολυπλοκότητα της επέμβασης του στον ώμο μπορεί να αυξήσουν περαιτέρω το διάστημα της απουσίας τους.

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, αν ο Balor μείνει μακριά από το ρινγκ για 7 μήνες, τότε θα μείνει εκτός και της Wrestlemania 33.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Πιθανότατα θα χάσει και την Wrestlemania 33 ο Finn Balor Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top