ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016

Επιστρέφουν στο WWE οι Headbangers


Όπως είναι γνωστό από την περασμένη βδομάδα, το Smackdown θα έχει τους δικούς του tag team champions και η τελευταία ομάδα που δημιουργήθηκε ήταν εκείνη των Heath Slater και Rhyno.


Ωστόσο, με τη σύσταση της συγκεκριμένης tag team ο αριθμός των ομάδων στο "μπλε" show ανέρχεται στις επτά, όμως χρειάζεται μία ακόμη για να ολοκληρωθεί το "παζλ" των οκτώ tag teams του τουρνουά, μέσα από το οποίο θα προκύψουν οι Smackdown Tag Team πρωταθλητές.

Αυτός φαίνεται ότι είναι ο λόγος για τον οποίο θα επιστρέψουν στο WWE μετά από πάρα πολλά χρόνια οι πρώην tag team champions, Thrasher και Moss, γνωστοί ως Headbangers.

Ο ίδιος ο Thrasher ενημέρωσε το WWE Universe για την εξέλιξη αυτή μέσω του λογαριασμού του στα social media. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι Headbangers πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους στο WWF το 1996 και αποχώρησαν από το promotion το 2001. Οι δύο παλαιστές ένωσαν ξανά τις δυνάμεις τους το 2011 στα indies και τώρα ετοιμάζονται για την επιστροφή τους στο WWE.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Επιστρέφουν στο WWE οι Headbangers Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top