ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2016

Θα υπογράψει με το WWE ο Kota Ibushi;


Ο Kota Ibushi είναι αναμφίβολα το μεγαλύτερο όνομα που έχει ξεχωρίσει από το Cruiserweight Classic του WWE, αλλά η υπογραφή του με το promotion δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρη.

O Ιάπωνας δεν αναμένεται να υπογράψει μόνιμο συμβόλαιο με το WWE, αλλά το promotion τον θέλει για να κάνει αραιές εμφανίσεις στο NXT. Έχει προγραμματιστεί να συμμετέχει στο Σαββατοκύριακο του Summerslam, κάτι που ίσως σημαίνει ότι θα εμφανιστεί στο NXT Takeover: Brooklyn.

Εν όψει της επιστροφής της Cruiserweight Division στο RAW το WWE θα υπογράψει με αρκετούς παλαιστές από το Cruiserweight Classic και όχι μόνο. Ο Cedric Alexander είναι στους βασικούς υποψηφίους, ενώ υπάρχουν έντονες φήμες για τον Roderick Strong, ο οποίος δε συμμετέχει στο Cruiserweight Classic.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Θα υπογράψει με το WWE ο Kota Ibushi; Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top