ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016

Πρόταση του WWE απέρριψε πρόσφατα ο Rob Van Dam


Τους τελευταίους μήνες έχει ακουστεί έντονα το όνομα του Rob Van Dam σχετικά με επιστροφή του στο WWE, όμως ο ίδιος πρόσφατα αποκάλυψε ότι πριν από μερικούς μήνες απέρριψε πρόταση του promotion για συγκεκριμένο storyline.


O RVD έδωσε το παρών στο Buzzard Wrestling Podcast και αποκάλυψε ότι οι άνθρωποι του WWE τον κάλεσαν τον Οκτώβριο του 2015 για αγωνιστεί στο πλευρό των Dudley Boyz κόντρα στην Wyatt Family.

Ωστόσο, ο πρώην WWE και ECW Champion δεν... ενθουσιάστηκε με την ιδέα, εδώ οι δηλώσεις του:

"Δεν ήταν καλή στιγμή για μένα και δεν άξιζε τον κόπο να επιστρέψω. Η άρνηση μου μάλλον τους άφησε αρνητική εντύπωση, καθώς αυτή ήταν η τελευταία φορά που μιλήσαμε και η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό".

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι τελικά τη θέση του Rob Van Dam πήραν οι Tommy Dreamer και Rhyno.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Πρόταση του WWE απέρριψε πρόσφατα ο Rob Van Dam Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top