ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016

Ο Χλωρός στέλνει ποδοσφαιριστή στο ZMAK! (VIDEO)


Έναν ποδοσφαιριστή φιλοξενεί πλέον στις τάξεις του το ΖΜΑΚ. O 17χρονος παίκτης Πάνος Σερέτης, θα ντεμπουτάρει στο free show “PRIME ZONE 7” (στις 28 Αυγούστου).

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, έχει προβλήματα διαχείρισης θυμού, και ξέσπασε για ακόμη μια φορά σε συμπαίκτες του. Ο προπονητής του Γιάννης Χλωρός, που μεγαλούργησε ποδοσφαιρικά στη Superleague τη δεκαετία του 2000-2010 και πλέον πέρασε στο πόστο του κόυτς, τον τιμώρησε.

Η προσωπική φιλία του Γιάννη Χλωρού με τον promoter του ZMAK, Πέτρο Πολυχρονίδη, του έδωσε την ιδέα να στείλει εκεί τον Σερέτη, κάτι που ο νεαρός δέχτηκε και ντεμπουτάρει κόντρα στον Αλφρέδο Β'.


Δείτε το βίντεο:


 https://www.youtube.com/watch?v=sLMMIywW00U

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Ο Χλωρός στέλνει ποδοσφαιριστή στο ZMAK! (VIDEO) Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top