ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016

Έσπασε σερί 7 ετών ο Ambrose


Ένα τρομερό σερί του John Cena που κρατούσε 7 ολόκληρα χρόνια κατάφερε να σπάσει στο Smackdown αυτής της εβδομάδας ο Dean Ambrose.

Ο "Lunatic Fringe" έγινε ο πρώτος superstar που κερδίζει τον John Cena με pinfall ή submission από τις 19 Οκτωβρίου του 2009. Τότε αυτός που είχε κάνει pin στον Cena ήταν ο Triple H σε ένα επεισόδιο του RAW.

Από τις 19 Οκτωβρίου του 2009 μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου του 2016, λοιπόν, ο 15 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δεν είχε δεχτεί pinfall ή submission σε εβδομαδιαίο επεισόδιο του WWE. Ή αλλιώς η πρώτη φορά που χάνει καθαρά σε RAW ή Smackdown ο Cena την τρέχουσα δεκαετία.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Έσπασε σερί 7 ετών ο Ambrose Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top