ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016

Backlash 2016: The face that runs the place

Το πρώτο αποκλειστικό Pay Per View του Smackdown ολοκληρώθηκε με τον AJ Styles να καταθέτει τα διαπιστευτήριά του κατακτώντας το WWE World Championship μετά από ένα εξαιρετικό main event. Κέρδισε τίτλο και συμβόλαιο ο Heath Slater. Πρώτη Smackdown Women's Champion η Becky Lynch. Δεν αγωνίστηκε ο Orton αλλά κόστισε τον αγώνα του Bray Wyatt.

Kick Off:

Έναν αγώνα περιείχε το Kick Off του Backlash ανάμεσα σε δύο πρώην NXT Superstars. Ο λόγος για τους Baron Corbin και Apollo Crews. Νικητής αναδείχθηκε ο Corbin με End Of Days.

PPV:

Ο Shane McMahon και ο Daniel Bryan ανακοίνωσαν πως το Six Pack Challenge Elimination Match για το Smackdown Women's Championship θα ανοίξει το PPV. Η Alexa Bliss και η Naomi ήταν οι δύο πρώτες που αποκλείστηκαν. Σειρά πήραν οι Natalya και Nikki Bella. Η Becky Lynch και η Carmella έμειναν τελευταίες. Η "Irish Lass Kicker" ήταν αυτή που έγινε η πρώτη Smackdown Women's Champion αναγκάζοντας την Carmella να υποταχθεί στο Disarmer.


Ο Bray Wyatt επιτέθηκε στον Randy Orton στα παρασκήνια και εστίασε στο πόδι του.

Οι Usos παρουσιάστηκαν αλλαγμένοι και συγκεντρωμένοι απέναντι στους Hype Bros και πήραν τη νίκη για να προκριθούν στον τελικό του Smackdown Tag Team Championship Tournament.


Με θετικό πρόσημο ολοκληρώθηκε η υπεράσπιση του Intercontinental Championship του Miz απέναντι στον Dolph Ziggler, έστω κι αν χρειάστηκε το spray της Maryse.


Ο Heath Slater και ο Rhyno έγραψαν ιστορία αφού κέρδισαν τους Usos και έγιναν οι πρώτοι Smackdown Tag Team Champions. Με αυτόν τον τρόπο κέρδισε συμβόλαιο με το Smackdown ο Heath Slater.


Ο Bray Wyatt ήρθε στο ρινγκ αλλά ανακοινώθηκε ότι ο αγώνας με τον Randy Orton δεν θα γίνει λόγω τραυματισμού του Orton. Ο Wyatt πήρε τη νίκη με εγκατάλειψη αντιπάλου αλλά ανακοινώθηκε πως θα αγωνιστεί σε No Holds Barred εναντίον του Kane. Ο "Viper" ήταν αυτός που έκρινε τον αγώνα αφού μπήκε στο ρινγκ, έκανε RKO στον "Eater Of Worlds" και έδωσε τη νίκη στον Kane.


Για κάτι παραπάνω από 20 λεπτά ο AJ Styles και ο Dean Ambrose έδωσαν τα πάντα στο ρινγκ για το WWE World Championship. O Styles εκμεταλλεύτηκε μια στιγμή που ο διαιτητής δεν έβλεπε και χτύπησε τον Ambrose στα γεννητικά του όργανα. Ακολούθησε Styles Clash και ο Styles κατέκτησε για πρώτη φορά στην καριέρα του το WWE World Championship εν μέσω αποθέωσης.


Αποτελέσματα Backlash 2016

- Ο Baron Corbin κέρδισε τον Apollo Crews
- Η Becky Lynch κέρδισε τις Carmella, Nikki Bella, Natalya, Naomi και Alexa Bliss (νέα Smackdown Women's Champion)
- Οι Usos κέρδισαν τους Hype Bros
- O Miz κέρδισε τον Dolph Ziggler (παρέμεινε Intercontinental Champion)
- Οι Heath Slater & Rhyno κέρδισαν τους Usos (νέοι Smackdown Tag Team Champions)
- O Kane κέρδισε τον Bray Wyatt
- O AJ Styles κέρδισε τον Dean Ambrose (νέος WWE World Champion)


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Backlash 2016: The face that runs the place Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top