ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΔΗΓΟΣ BACKLASH 2016

Το πρώτο pay per view του SmackDown Live θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, στο Richmond, και θα στεγαστεί από το Coliseum. Το σόου ονομάζεται Backlash, ένα event που είχε βγει από την λίστα του WWE για τα PPV του χρόνου, ωστόσο τώρα επανέρχεται για χάρη του "μπλε" brand.

Μέχρι στιγμής έχουν επισημοποιηθεί έξι αναμετρήσεις για το event. Ο WWE World τίτλος, όπως και ο Intercontinental θα βρίσκονται υπό διεκδίκηση. Επίσης θα μάθουμε ποια θα είναι τα άτομα που θα κατακτήσουν για πρώτη φορά στην ιστορία του νέους τίτλους του SmackDown Live.

Η κατάσταση με το τουρνουά για τους ομαδικούς τίτλους έχει περιπλακεί αρκετά, διότι οι "American Alpha" δε θα μπορέσουν να πάρουν μέρος εξαιτίας τραυματισμού που υπέστη ο Gable στο περασμένο SmackDown εξαιτίας των Usos. Έτσι οι Usos θα αγωνιστούν στο Backlash με τους "Hype Bros" για να αποφασιστεί η δεύτερη ομάδα του τελικού.

Ακολουθεί η κάρτα αγώνων :


Usos εναντίον "Hype Bros" και οι νικητές εναντίον των Heath Slater και Rhyno για τους ομαδικούς τίτλους.
Nikki Bella εναντίον Becky Lynch εναντίον Naomi εναντίον Natalya εναντίον Alexa Bliss εναντίον Carmella για τον γυναικείο τίτλο - Six pack challenge.
Randy Orton εναντίον Bray Wyatt.
The Miz (c) εναντίον Dolph Ziggler για τον Intercontinental τίτλο.
Dean Ambrose (c) εναντίον AJ Styles για τον WWE World τίτλο.
Το επίσημο τραγούδι του Backlash :


"The One Who Laughs Last" - Downplay
Το επίσημο πόστερ :


Item Reviewed: ΟΔΗΓΟΣ BACKLASH 2016 Description: Rating: 5 Reviewed By: Reaper
Scroll to Top