ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016

Αλλαγή στην κάρτα του Backlash


Μπορεί στο Smackdown οι American Alpha να προκρίθηκαν στον τελικό του Tag Team Tournament που θα γίνει στο Backlash κόντρα στους Heath Slater και Rhyno αλλά ο αγώνας δεν θα πραγματοποιηθεί.

Ο Daniel Bryan και ο Shane McMahon γνωστοποίησαν στο Talking Smack ότι ο Chad Gable θα είναι έξω για 2-4 εβδομάδες λόγω της επίθεσης από τους Usos. Έτσι, οι American Alpha δεν θα αγωνιστούν στο πρώτο αποκλειστικό ppv του Smackdown.

Τη θέση τους θα διεκδικήσουν οι δύο ομάδες που αποκλείστηκαν στους ημιτελικούς. Οι Usos και οι Hype Bros θα αγωνιστούν στις αρχές του ppv και ο νικητής θα αντιμετωπίσει την ίδια μέρα τους Heath Slater και Rhyno για τα Smackdown Tag Team Championships.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Αλλαγή στην κάρτα του Backlash Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top