ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016

Banks-Bayley: Θα βρεθούν σε main event επερχόμενου PPV;


Εδώ και αρκετούς μήνες συζητείται στο WWE το ενδεχόμενο ενός PPV με main event ματς τον αγώνα για το Women's Championship.


Φαίνεται ότι αυτό το αρχικά ουτοπικό σενάριο τώρα βρίσκει υπόσταση με πρωταγωνίστριες φυσικά τις Sasha Banks και Bayley.

Οι δυο τους έκλεψαν την παράσταση πέρυσι στο NXT Takeover: Brooklyn, ενώ βρέθηκαν στο main event του NXT Takeover: Respect. Όλα δείχνουν ότι οι Banks και Bayley είναι έτοιμες να γράψουν ιστορία για μία ακόμη φορά, καθώς οι ιθύνοντες του WWE σύμφωνα με το CageSideSeats.com σχεδιάζουν να τις τοποθετήσουν στο main event επερχόμενου PPV.

Οι άνθρωποι του promotion θέλουν πρώτα να δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις, να προετοιμάσουν το έδαφος και να χτίσουν ένα feud ανάμεσα στις δύο αθλήτριες, ώστε να δικαιολογήσουν την απόφαση τους και την τοποθέτηση των Banks και Bayley στο main event.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Banks-Bayley: Θα βρεθούν σε main event επερχόμενου PPV; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top