ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016

Κακή ιδέα το «Brand Split», βαρεθήκαμε - κουραστήκαμε!

Ο Νότης Καμπέρης γράφει στο ringsofpain.gr για το τι συνέβη στο WWE εδώ και περίπου τρεις μήνες που έχει μετατρέψει το υπάρχον προϊόν σε προϊόν χαμηλής ποιότητας και ανακυκλώσιμο.

Δεν είναι οι συνεχόμενες υποχρεώσεις μου στα γήπεδα ποδοσφαίρου ο λόγος που δεν παρακολουθώ τόσο με θέρμη το τι γίνεται στο WWE. Όχι, καμία σχέση. Αλλά αυτό που πραγματικά συνέβη μέσα στο WWE είναι απαράδεκτο. Με ταλαιπωρία πλέον παρακολουθώ τα βίντεο του WWE στο YouTube. Με συγχωρείτε αλλά θα ήταν κάποιου είδους αυτοκτονίας αν αφιέρωνα τρεις ώρες για να δω τα τελευταία βαρετά RAW και Smackdown.

Δεν έχω μιλήσει ποτέ τόσο άσχημα για το WWE. Κάποιες φορές έκανα και τα στραβά μάτια γιατί ήθελα να υποστηρίξω το προϊόν και να ενθαρρύνω εσάς τους αναγνώστες να το δείτε. Νομίζω μια φορά εδώ στο ringsofpain.gr να έχω βάλει βαθμολογία 4/10. Γιατί δεν είμαι της νοοτροπίας να κατακρίνω αλλά να στηρίζω. Φτάνει, όμως, πια. Το WWE πάει από το κακό στο χειρότερο. Στο Clash of Champions έσταξε η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Από το brand split και μετά είδαμε... ένα αδιάφορο Battleground, ένα καλό Summerslam και δύο μέτρια PPVs, το Backlash και το Clash of Champions. Μακράν το χειρότερο wrestling καλοκαίρι που πέρασε. Δεν υπήρχε ούτε μια στιγμή που να μου προκαλέσει εντύπωση. Το ενδιαφέρον μου τράβηξε μόνο ο Finn Balor, που για κακή μας τύχη, θα απουσιάσει για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Το WWE, όχι μόνο δεν ήταν έτοιμο για New Era, αλλά δεν ήταν έτοιμο ούτε και για το Brand Split. Μπορεί τα πράγματα να διορθωθούν στο μέλλον (ξέρω ότι ο Σεπτέμβρης είναι δύσκολος μήνας στην βιομηχανία του wrestling... αλλά και ο Αύγουστος εν παραδείγματι;), αλλά η πικρή γεύση είναι αυτή που έχει μείνει εδώ και μήνες στο στόμα των wrestling fans.

Αν αυτή είναι η New Era... η επόμενη «new era» θα είναι να πάρει τα ηνία στην βιομηχανία η Dixie Carter και το TNA (με τον Νίκο Γκιώνη να κυκλοφορεί σαν τρελός στην Πλ. Ομόνοιας, λες και η Εθνική μας ομάδα κατέκτησε το Euro).

Υ.Γ Συγκριτικά με τα δύο τελευταία pay per views... χίλιες φορές το December to Dismember 2006 και το Capitol Punishment 2011. 

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Κακή ιδέα το «Brand Split», βαρεθήκαμε - κουραστήκαμε! Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top