ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016

Bray Wyatt εναντίον Triple H στην Wrestlemania 33;


Ένα σχεδόν απίθανο σενάριο έχει κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες σχετικά με αγώνα της Wrestlemania 33, καθώς σύμφωνα με φήμες οι άνθρωποι του WWE σχεδιάζουν κόντρα ανάμεσα στον Bray Wyatt και τον Triple H.


Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, οι ιθύνοντες του WWE σκέφτονται να επισπεύσουν την κόντρα ανάμεσα σε Seth Rollins και Triple H με αναμέτρηση τους στο Survivor Series, κάτι το οποίο αν συμβεί αφήνει τον "The Game" χωρίς αντίπαλο στο μεγαλύτερο event στο χώρο του pro wrestling.

Σύμφωνα λοιπόν με το Four3Four.com, τα αρχικά πλάνα των ανθρώπων του promotion ήθελαν τον Triple H να συγκρούεται με τον Bray Wyatt στο Summerslam, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ. Έτσι, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αυτά, η αναμέτρηση ανάμεσα στον "Eater of Worlds" και τον "Cerebral Assassin" θα πραγματοποιηθεί στην Wrestlemania 33 στο Orlando.

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε ότι για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να πραγματοποιηθεί ένα face turn από τη μία ή την άλλη πλευρά, ενώ θα πρέπει να δούμε τον Triple H στο Smackdown, κάτι το οποίο έχει να συμβεί αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Bray Wyatt εναντίον Triple H στην Wrestlemania 33; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top