ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016

BREAKING NEWS: Eddie Alvarez εναντίον Conor McGregor στο UFC 205


Ιστορία θα γραφτεί στο UFC 205 καθώς στο πρώτο MMA event που θα διεξαχθεί στη Νέα Υόρκη ο Conor McGregor θα έχει την ευκαιρία να γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα στα βιβλία της ιστορίας.


Ο Eddie Alvarez θα θέσει υπό διεκδίκηση το Lightweight Championship ενάντια στον Ιρλανδό σταρ στο main event του UFC 205 που θα διεξαχθεί στις 12 Νοεμβρίου στη Νέα Υόρκη.

Αυτή θα είναι η πρώτη υπεράσπιση του Alvarez, ο οποίος κέρδισε τον τίτλο από τον Rafael Dos Anjos τον Ιούλιο. Ο McGregor θα κρατήσει το Featherweight Championship παρά το ότι δεν θα αγωνιστεί για άλλη μια φορά στην κατηγορία και θα έχει την ευκαιρία να γίνει ο πρώτος μαχητής στην ιστορία του UFC που θα είναι πρωταθλητής σε δυο κατηγορίες ταυτόχρονα.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: BREAKING NEWS: Eddie Alvarez εναντίον Conor McGregor στο UFC 205 Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top