ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016

Θα δούμε τον "Broken" Matt Hardy στο WWE;


Ο Matt Hardy έχει καταφέρει το τελευταίο χρονικό διάστημα να τραβήξει τα βλέμματα των pro wrestling fans με τη νέα αμφιλεγόμενη περσόνα του, τον "Broken" Matt Hardy.


Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Hardy έχει χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο gimmick και έχει αποσπάσει διάφορα σχόλια, όχι πάντα κολακευτικά, ωστόσο έχει πετύχει τον στόχο του, ο οποίος είναι βέβαια να κάνει τον κόσμο να ασχοληθεί με το TNA.

Μάλιστα, μέσα στο καλοκαίρι είδαμε την "απάντηση" του WWE στο "Final Deletion" του TNA με το "Wyatt Compound", κάτι το οποίο αποδεικνύει το ενδιαφέρον της μεγάλης εταιρίας για τέτοιου είδους segments και storylines.

Πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι θα ήθελαν να δουν ένα feud ανάμεσα στον Bray Wyatt και τον "Broken" Matt Hardy και ένας εξ αυτών είναι ο ίδιος ο Matt. 

Όταν ρωτήθηκε πρόσφατα για τις συγκρίσεις με τον Wyatt ο ίδιος ο Matt απάντησε:

"Θα ήθελα κάποια στιγμή στο μέλλον να πάω στο WWE και να έχω έναν αγώνα με τον Bray Wyatt. Θα ήθελα πολύ να τον υποδεχτώ στο δικό μου πεδίο μάχης και να τον... διαγράψω. Θα ήταν τιμή μου".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Θα δούμε τον "Broken" Matt Hardy στο WWE; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top