ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016

Cesaro, ο νέος Dolph Ziggler


Ο Νίκος Γκιώνης γράφει στο ringsofpain.gr για τη μεγάλη του αγάπη, τον Cesaro, ο οποίος όμως φαίνεται να παραμελείται συνεχώς από το WWE και θυμίζει έναν superstar που του έχει κολλήσει η ταμπέλα του αδικημένου.

Πόσες φορές έχουμε ακούσει για το ταλέντο του Cesaro; Πόσες φορές έχουμε ακούσει για την εξωπραγματική δύναμή του; Πόσες φορές τον έχουμε δει να πρωταγωνιστεί στον καλύτερο αγώνα ενός εβδομαδιαίου επεισοδίου, ενός ppv και ίσως της χρονιάς; Πολλές. Πόσες ευκαιρίες όμως έχουμε δει να παίρνει;

Η περίπτωση του Cesaro μου θυμίζει αρκετά αυτήν του Dolph Ziggler. Όλοι συμφωνούν ότι έχει όλα τα προσόντα και τις ικανότητες να πρωταγωνιστήσει, όλοι περιμένουν να έρθει η ευκαιρία και να την αρπάξει, αλλά για κάποιο λόγο αυτή η ευκαιρία δεν έρχεται ποτέ ή φαίνεται να έρχεται αλλά ξαφνικά απομακρύνεται.

Τις ικανότητες του Ελβετού στο ρινγκ υπάρχουν ελάχιστοι παλαιστές ανά τον κόσμο που δεν τις ζηλεύουν. Κανείς δε συνδυάζει τόσο αρμονικά τη δύναμη με την αλτικότητα, το μέγεθος με την ταχύτητα. Σίγουρα χωλαίνει κάπως στο μικρόφωνο, αλλά υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Ούτε ο Seth Rollins ήταν αυτός που είναι στο μικρόφωνο όταν "έσπασε" τη Shield.

Κάποιοι τείνουν να συμφωνούν με τον Vince McMahon, ότι δηλαδή του λείπει το κάτι παραπάνω. Επιτρέψτε μου να διαφωνήσω κάθετα. Ο Cesaro είναι ικανός και πρέπει να πάρει μια ευκαιρία στο ανώτατο επίπεδο του WWE. Όσο κι αν το θέλω όμως, είμαι πεπεισμένος ότι αυτό δεν θα γίνει ποτέ και θα φτάσουμε να παρακαλούμε γι' αυτόν όπως παρακαλούσαμε για τον Dolph Ziggler τα προηγούμενα χρόνια.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Cesaro, ο νέος Dolph Ziggler Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top