ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016

Charlotte εναντίον Bayley στο Clash of Champions;


Το πρόβλημα τραυματισμού της Sasha Banks φαίνεται ότι έχει δημιουργήσει μία... σύγχυση στους υπεύθυνους του WWE σχετικά με την κατηγορία των γυναικών στο Monday Night RAW.


Αυτή τη στιγμή όλα δείχνουν ότι στο Clash of Champions η Charlotte θα υπερασπιστεί τον τίτλο της απέναντι στην Bayley και το πιο πιθανό είναι να παραμείνει πρωταθλήτρια.

Το επικρατέστερο σενάριο αυτή τη στιγμή είναι να στεφθεί σύντομα και πάλι πρωταθλήτρια η Sasha Banks, όταν επιστρέψει στη δράση και να οδηγηθούμε σε ένα feud ανάμεσα στις τρεις αθλήτριες. 

Βασικός στόχος πάντως του promotion, όπως έχουμε αναφέρει ξανά στο παρελθόν, είναι η αναμέτρηση ανάμεσα σε Sasha Banks και Bayley στην Wrestlemania 33 για το Women's Championship.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Charlotte εναντίον Bayley στο Clash of Champions; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top