ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016

Chris Jericho: «Δεν είμαι ο τύπος του ανθρώπου που θα φοβηθεί»


Στην εκπομπή "You're Welcome With Chael Sonnen" βρέθηκε ο Chris Jericho, ο οποίο μίλησε αναλυτικά για το περιστατικό που είχε με τον Brock Lesnar μετά τη λήξη του φετινού Summerslam.


Εδώ οι δηλώσεις του "Y2J":

"Κάθε φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο κυκλοφορούν διάφορες φήμες και λέγονται πολλές ιστορίες. Δεν θέλω να πω λεπτομέρειες, αλλά πράγματι υπήρχε μία διαμάχη μεταξύ μας. Αυτό συμβαίνει σε έναν χώρο σαν τον δικό μας, όπου η μισή δράση είναι πραγματική και η μισή όχι. Θεώρησα ότι το φινάλε του αγώνα του Brock με τον Orton ήταν πολύ βίαιο και δεν ήξερα αν ο Randy ήταν καλά. Ήθελα να ξέρω αν είναι καλά ο φίλος μου. Έτσι, ήρθαμε πρόσωπο με πρόσωπο και ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες με τον Lesnar".

Συνέχιζε λέγοντας:

"Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, αλλά δεν χρειάζεται να συζητάμε κι άλλο για αυτό. Ο Brock είναι ένας θηριώδης μαχητής, αλλά εγώ είμαι ο τύπος του ανθρώπου που δεν θα φοβηθεί ποτέ κανέναν. Άλλωστε μου έχει συμβεί ξανά αυτό στο παρελθόν. Δεν με ενδιαφέρει πόσο μεγαλόσωμος είναι κάποιος, δεν θα φοβηθώ ποτέ κάποιον. Ουσιαστικά ήταν μία διαμάχη πρόσωπο με πρόσωπο, τίποτα παραπάνω, ας αφήσουμε τα υπόλοιπα μεταξύ εμένα και του Brock".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Chris Jericho: «Δεν είμαι ο τύπος του ανθρώπου που θα φοβηθεί» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top