ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016

Clash Of Champions 2016: Οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται

Μπορεί να περιμέναμε τον Triple H αλλά ο Chris Jericho, ο οποίος νωρίτερα είχε κερδίσει τον Sami Zayn, ήταν αυτός που βοήθησε τον Kevin Owens να υπερκεράσει το εμπόδιο του Seth Rollins. Νέος US Champion ο Roman Reigns. Κράτησαν τους τίτλους τους οι υπόλοιποι πρωταθλητές. Χωρίς νικητή ο αγώνας του Cesaro με τον Sheamus.


Kick Off

Η Alicia Fox επιστράτευσε την τρέλα της αλλά δεν ήταν αρκετή για να κερδίσει τη Nia Jax στο μοναδικό αγώνα του Kick Off.

PPV

Ο αγώνας για το RAW Tag Team Championship άνοιξε το PPV. Οι Luke Gallows και Karl Anderson κυριάρχησαν στο μεγαλύτερο μέρος αλλά η New Day είχε τον Xavier Woods που χτύπησε τον Anderson με την τρομπέτα την ώρα που δεν έβλεπε ο διαιτητής. Ο Big E και ο Kofi Kingston εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία και πήραν τη νίκη.


Σειρά πήρε η πρώτη υπεράσπιση του Cruiserweight Championship του TJ Perkins. Ο πρωταθλητής κατάφερε να κάνει τον Brian Kendrick να υποταχθεί. Μετά τον αγώνα ο Kendrick αγκάλιασε το νικητή αλλά τον κουτούλησε και αποχώρησε.


Κι άλλο ψωμί φαίνεται πως θα έχει η κόντρα του Sheamus με τον Cesaro. Οι δύο superstars έδωσαν τα πάντα για τη νίκη με αποτέλεσμα να φτάσουν σε σημείο να τους σταματήσουν ο διαιτητής και οι γιατροί. Ο αγώνας έληξε No Contest χωρίς να υπάρξει νικητής.


Η εμπειρία του Chris Jericho του έδωσε τη νίκη κόντρα στον ενθουσιώδη Sami Zayn. O "Y2J" πήρε τη νίκη με ξαφνικό codebreaker.


Η Sasha Banks και η Bayley έφτασαν κοντά στη νίκη αλλά η πρωταθλήτρια Charlotte είχε στο πλευρό της την Dana Brooke να τη βοηθάει. Η Charlotte τέλειωσε τον αγώνα με Big Boot στην Bayley.


Ο Roman Reigns και ο Rusev ενεπλάκησαν σε μια πολύ σκληρή αναμέτρηση με πολλά finishers και near falls. Ο Βούλγαρος έκανε τα πάντα αλλά ο Reigns είχε πάντα μια απάντηση και κέρδισε με spear το πρώτο του United States Championship.


Ανάλογη σκληρή προσπάθεια για το Universal Championship έκαναν και ο Kevin Owens με τον Seth Rollins. Σε αντίθεση με τον Rusev, όμως, ο Owens είχε στο πλευρό του τον Chris Jericho που τον βοήθησε όταν τραυματίστηκε ο διαιτητής να παραμείνει Universal Champion.


Αποτελέσματα Clash Of Champions 2016

- H Nia Jax κέρδισε την Alicia Fox
- H New Day κέρδισε τους Gallows & Anderson (παρέμειναν RAW Tag Team Champions)
- O TJ Perkins κέρδισε τον Brian Kendrick (παρέμεινε Cruiserweight Champion)
- O αγώνας Sheamus vs Cesaro έληξε No Contest
- O Chris Jericho κέρδισε τον Sami Zayn
- H Charlotte κέρδισε τις Bayley και Sasha Banks (παρέμεινε RAW Women's Champion)
- O Roman Reigns κέρδισε τον Rusev (νέος United States Champion)
- O Kevin Owens κέρδισε τον Seth Rollins (παρέμεινε Universal Champion)


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Clash Of Champions 2016: Οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top