ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016

Θα εμφανιστεί στο Clash of Champions ο Triple H;


Τελευταία εμφάνιση του Triple H ήταν στην Wrestlemania 32 όταν ηττήθηκε από τον Roman Reigns στο main event για το WWE World Championship.


Ο ισχυρός άνδρας του WWE έμεινε μακριά από το ρινγκ για πολλούς μήνες και μέχρι πριν μερικές βδομάδες, όταν εισέβαλε στην αρένα και ουσιαστικά έδωσε τη νίκη στον Kevin Owens που του εξασφάλισε το WWE Universal Championship.

Σύμφωνα με το CageSideSeats.com, κάτι ανάλογο θα συμβεί και στο επερχόμενο Clash of Championship και στο main event ανάμεσα σε Kevin Owens και Seth Rollins. Είναι σίγουρο ότι οι ιθύνοντες του WWE αποσκοπούν σε feud ανάμεσα στον "The Game" και τον "Architect" και η παρέμβαση του Triple H στον αγώνα αυτό θεωρείται σχεδόν βέβαιη.

Αυτό το οποίο αξίζει να δούμε στο συγκεκριμένο storyline είναι τη θέση που θα κρατήσουν τόσο η Stephanie McMahon, όσο και ο Mick Foley, ενώ περιμένουμε πάντα με αγωνία κάποια πιθανή επανένωση της The Shield.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Θα εμφανιστεί στο Clash of Champions ο Triple H; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top