ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2016

Δεν είναι πια φίλοι CM Punk και Colt Cabana


Πλήγμα στις σχέσεις του CM Punk και του Colt Cabana έχει προκληθεί λόγω μιας πράξης του Cabana η οποία εξόργισε τον πρώην WWE Superstar και νυν μαχητή του UFC.

O Punk και ο Cabana έχουν μια κοινή δικαστική μάχη εναντίον του WWE, αφού ο γιατρός του promotion Chris Amann τους έχει κάνει μήνυση για τα λόγια τους στο διάσημο podcast του Cabana με καλεσμένο τον Punk.

O Cabana αποφάσισε να παρακολουθήσει από κοντά ένα επεισόδιο του RAW, ενώ δε δίστασε να πάει στα παρασκήνια και να βγάλει φωτογραφίες. Αυτή η πράξη του εξόργισε τον Punk, ο οποίος θεωρεί πως κάνει κακό στη δικαστική τους υπόθεση. Οι δυο τους πλέον δεν ακολουθούν ο ένας τον άλλον στο Twitter.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Δεν είναι πια φίλοι CM Punk και Colt Cabana Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top