ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2016

Κλεισμένη ματσάρα για Conor McGregor (;)

Σύμφωνα με ξένο site του εξωτερικού είμαστε έτοιμοι να δούμε μια τεράστια ματσάρα στο UFC 205 με πρωταγωνιστές τους Conor McGregor και Georges St Pierre.


Πριν αναλύσουμε τη συγκεκριμένη είδηση να σας μεταφέρουμε ότι όλα αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω είναι μέχρι στιγμής μόνο φήμες. Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του kimura.se ο Conor McGregor έχει κλείσει μάχη με τον GSP για το UFC 205.

Μάλιστα ο συγκεκριμένος ιστότοπος δεν αναφέρει έτσι απλά την είδηση, αλλά παράλληλα επικαλείται και πηγές από το γυμναστήριο του GSP. Οι συγκεκριμένες πληροφορίες, λοιπόν, επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του και αποτελούν το αποδεικτικό στοιχείο. Βέβαια το ακόμα πιο εντυπωσιακό στην όλη υπόθεση ήταν ότι ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν να γίνει στο UFC 200. Όμως ούτε η αποχώρηση του Rafael dos Anjos αλλά ούτε και η συνεπακόλουθη ήττα του Nate Diaz βοήθησαν στην υλοποίηση του συγκεκριμένου σχεδίου.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι οι πληροφορίες που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι ότι ο GSP δύσκολα θα επιστρέψει στο UFC και το θέμα είναι καθαρά οικονομικό, ενώ από την άλλη πλευρά ο McGregor δείχνει μέχρι στιγμής τουλάχιστον να έχει κάπως φλου τα σχέδια του για το μέλλον, καθώς τώρα είναι τραυματίας και αναρρώνει. Πάντως μακάρι η συγκεκριμένη πληροφορία να ισχύει, καθώς θα μιλάμε για την... απόλυτη ματσάρα!

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Κλεισμένη ματσάρα για Conor McGregor (;) Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top