ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2016

Η... ταύτιση του Conor που έφερε αντιδράσεις (PIC)

Ο Conor McGregor για μια ακόμα φορά με την ενέργειά του προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και συγκεκριμένα από Κολομβιανούς, οι οποίοι θα λέγαμε ότι έκαναν «ντου» στον Ιρλανδό.


Θέλετε η άγνοια του «Notorious», θέλετε ότι ήθελε να κάνει λίγο χιούμορ, θέλετε ότι όντως ήθελε να ταυτιστεί με το συγκεκριμένο πρόσωπο; Πάντως ο McGregor προχώρησε σε μια ταύτιση, η οποία προκάλεσε πολλές και έντονες αντιδράσεις κυρίως από τους Κολομβιανούς.

Συγκεκριμένα ο «Notorious» χαρακτήρισε τον εαυτό του «δίδυμο» με τον Pablo Escobar μέσω μιας φωτογραφίας που ανέβασε στην επίσημη σελίδα του στο facebook. Αρκετοί έλαβαν τη συγκεκριμένη κίνηση ως κάτι χιουμοριστικό, άλλοι μάλιστα τον επικρότησαν για την πράξη αυτή, ενώ λίγοι δεν ήταν και εκείνοι που τον καταδίκασαν με... βροχή σχολίων κάτω από την φωτογραφία.

Όσοι αντέδρασαν στην πράξη του Ιρλανδού μαχητή, ζήτησαν από τον ίδιο να ζητήσει δημόσια συγγνώμη. Μάλιστα του δόθηκε και ένα μικρό ελαφρυντικό για το γεγονός ότι ο McGregor δεν ήξερε τι ήταν ο Pablo Escobar. Μιλάμε για έναν άνθρωπο, ο οποίος υπήρξε στην Κολομβία μαφιόζος, έμπορος ναρκωτικών και τα συναφή.

Έτσι, τόσο οι Κολομβιανοί φαν άρχισαν να διαμαρτύρονται με τα σχόλια στη φώτο και παράλληλα Κολομβιανοί σχολιαστές, προσπάθησαν να εξηγήσουν στον Conor με ολόκληρα κείμενα τι ακριβώς ήταν ο Escobar για την συγκεκριμένη χώρα. Τέλος, να αναφέρουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο McGregor ταυτίζει τον εαυτό του με κάποιον μαφιόζο και έμπορο ναρκωτικών. Παλιότερα το είχε κάνει με τον «νονό» El Chapo.

Δείτε την εικόνα:


Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Η... ταύτιση του Conor που έφερε αντιδράσεις (PIC) Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top