ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016

Daniel Bryan: Επιστρέφει στο ρινγκ εναντίον του The Miz;


Η κόντρα ανάμεσα σε Miz και Daniel Bryan ξεκίνησε στο Talking Smack, σε ένα segment το οποίο ήταν τόσο καλό που προκάλεσε εύλογα το ερώτημα για το αν θα δούμε ξανά τον Daniel Bryan στο ρινγκ.


Υπενθυμίζουμε ότι όλα ξεκίνησαν όταν ο Bryan ειρωνεύτηκε το παλαιστικό στυλ του I.C πρωταθλητή με αποτέλεσμα εκείνος να ξεσπάσει εναντίον του. 

Μπορεί τότε ο Bryan να αποχώρησε από το στούντιο φανερά εκνευρισμένος, ωστόσο το feud ανάμεσα στους δύο συνεχίζεται με τον Miz να μην έχει σταματήσει να αναφέρεται στον Daniel, ενώ πρόσφατα ζήτησε νέα διαπραγμάτευση συμβολαίου από τον general manager του Smackdown Live.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αν δεν υπήρχε το σοβαρό θέμα του Bryan με τις διασείσεις, θα βλέπαμε αγώνα ανάμεσα στους δύο, ωστόσο ακόμη και σήμερα δεν φαίνεται να υπάρχει πιθανότητα να πάρει τόσο μεγάλο ρίσκο το WWE. 

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Daniel Bryan: Επιστρέφει στο ρινγκ εναντίον του The Miz; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top