ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016

Πολλές εταιρίες ενδιαφέρονται για Del Rio


Ο Alberto Del Rio είναι καθ' οδόν για την έξοδό του από το WWE, και ήδη έχει πολλές επιλογές όταν απελευθερωθεί από το συμβόλαιό του αργότερα αυτόν τον μήνα.

Σύμφωνα με τον Dave Meltzer στο τελευταίο Wrestling Observer Newsletter, το Lucha Underground έχει έρθει σε επαφή με ανθρώπους του Del Rio με προτάσεις για να τον φέρουν πίσω. Το Lucha Underground πιθανόν να μην διαθέτει το χρηματικό ποσό που θα ήθελε ο Del Rio για να υπογράψει, ωστόσο.

Παρά την κλονισμένη σχέση του με το AAA στο παρελθόν, η εταιρία έχει σοβαρό ενδιαφέρον για να τον φέρει πίσω. Ο Del Rio είχε κρατήσει την επιστροφή του στο WWE μυστική από το AAA και αποχώρησε πέρσυ από την εταιρία δίχως να χάσει την ζώνη πρωταθλήματός τους. Υπάρχουν επίσης εικασίες για την τωρινή οικονομική κατάσταση του AAA και το αν θα έχουν την οικονομική δυνατότητα για το τυπικό συμβόλαιο του Del Rio ή όχι.

Το TNA, σύμφωνα με αναφορές, θέλει τον Del Rio, αλλά πιθανόν επίσης να αντιμετωπίσει θέμα όσον αφορά την αξία του συμβολαίου του. Το TNA στο παρελθόν είχε κάνει πρόταση στον Del Rio, προσφέροντάς του κορυφαίο ρόλο στην εταιρία, αλλά ο Del Rio αρνήθηκε. Σε συνέντευξη που παραχώρησε νωρίτερα φέτος, ο Del Rio υπέδειξε ότι τα χρήματα αποτέλεσαν παράγοντα στην απόφασή του να επιστρέψει στο WWE έναντι του να υπογράψει με το TNA και να έχει τη δυναότητα και για εξωτερικές (indie) εμφανίσεις.

Μια άλλη εταιρία που εκφράζει ενδιαφέρον για τον Del Rio είναι το New Japan Pro Wrestling. Μεταξύ των εταιριών που θέλουν τον Del Rio, το NJPW πιθανότατα είναι το μόνο που μπορεί να του προσφέρει τα χρήματα που προσδοκεί σε αυτό το σημείο της καριέρας του.

Item Reviewed: Πολλές εταιρίες ενδιαφέρονται για Del Rio Description: Rating: 5 Reviewed By: Dimitris Iliadis
Scroll to Top