ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2016

Σύντομα feud ανάμεσα σε AJ Styles και Randy Orton


Πολλά ακούστηκαν για το φινάλε της αναμέτρησης ανάμεσα σε Randy Orton και Brock Lesnar στο Summerslam, ωστόσο αυτός ο οποίος δεν έχει μιλήσει καθόλου σχετικά με το γεγονός είναι ο ίδιος ο Orton.


Ο "Viper" ενημερώθηκε για το τι ακριβώς έπρεπε να κάνει λίγες ώρες πριν τη διεξαγωγή του αγώνα του με τον "Beast Incarnate" και ακολούθησε πιστά τις οδηγίες, κάτι το οποίο φαίνεται να εκτίμησε ιδιαίτερα ο Vince McMahon.

Στην πραγματικότητα ο Vince ήταν εκείνος ο οποίος σχεδίασε το συγκεκριμένο φινάλε, επειδή δεν ήθελε να ηττηθεί ο Orton με pinfall ή submission ώστε να μη μειώσει το momentum του μετά την επιστροφή του.

Τώρα μάλιστα φαίνεται ότι ο Randy θα... επιβραβευτεί για τη συνέπεια που έδειξε στο Summerslam και αμέσως μετά το No Mercy θα είναι εκείνος που θα βρεθεί στο δρόμο του AJ Styles και του WWE World Championship. Άλλωστε όπως είναι ήδη γνωστό, ο John Cena θα μείνει μακριά από το Smackdown Live για περίπου δύο μήνες, ενώ κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και με τον Dean Ambrose, με αποτέλεσμα ο Orton να αποτελεί ουσιαστικά τη μοναδική "απειλή" για τον Styles.

Item Reviewed: Σύντομα feud ανάμεσα σε AJ Styles και Randy Orton Description: Rating: 5 Reviewed By: theotp31
Scroll to Top