ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016

Finn Balor: «Δεν είναι επικίνδυνος ο Rollins»


Συνέντευξη στον Jim Ross έδωσε πρόσφατα ο Finn Balor και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Seth Rollins και στον τραυματισμό του που προκλήθηκε στον μεταξύ τους αγώνα.


Εδώ τα όσα δήλωσε ο Balor για τον Seth Rollins απαντώντας στο ερώτημα αν ο "Architect" είναι απρόσεχτος και επικίνδυνος στο ρινγκ:

"Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του, έτσι έχω κι εγώ τη δική μου. Έχω τραυματιστεί πολλές φορές στο παρελθόν και καμία από εκείνες δεν ήταν με αντίπαλο τον Seth Rollins. Προφανώς, όταν αγωνίζεσαι συνέχεια, κάποια στιγμή θα χτυπήσεις. Ήταν ξεκάθαρα σύμπτωση που συνέβη με τον Seth. Για μένα, ο Seth είναι ένας από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος, performers του WWE αυτή τη στιγμή. Νομίζω ότι δεν αξίζει να δέχεται τέτοιου είδους κριτική και εγώ προσωπικά τα βρίσκω κάπως γελοία όλα αυτά που ακούγονται εις βάρος του".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Finn Balor: «Δεν είναι επικίνδυνος ο Rollins» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top