ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2016

Η αλήθεια για το «κόλλημα» της επιστροφής του GSP!

Μεγάλο θέμα, όπως φαίνεται έχει ξεσπάσει γύρω από την επιστροφή του Georges St Pierre στο UFC. Από εκεί που ήταν έτοιμος για το come back, πλέον όλα τα δεδομένα έχουν αντιστραφεί πλήρως.


Περίεργα πράγματα συμβαίνουν γύρω από την υπόθεση της επιστροφής του Georges St Pierre στο UFC. Αυτό διότι ο ίδιος δηλώνει πως είναι απόλυτα έτοιμος, ενώ ο Dana White αναφέρει πως δεν θα επιστρέψει, καθώς δεν τον θέλει πραγματικά.

Σίγουρα όμως η συγκεκριμένη τοποθέτηση του προέδρου του UFC είναι η απόλυτη αλήθεια; Κάτι τέτοιο δείχνει να το αμφισβητεί από τα λεγόμενά του ο GSP. Συγκεκριμένα η επιστροφή του Καναδέζου μαχητή φαίνεται να κολλάει στο χρηματικό της κομμάτι. Αναλυτικότερα ο ίδιος ο GSP ζητάει από το UFC να πάρει υψηλότερη αμοιβή, καθώς θα χάσει όλα τα έσοδα από τους χορηγούς που είχε πριν.

Κάτι τέτοιο όμως, όπως φαίνεται ο Dana White δεν είναι καθόλου πρόθυμος να του παραχωρήσει. Έτσι, ο ίδιος αναφέρει πως δεν τον θέλει πραγματικά, πιέζοντας τον ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο να πει το πολυπόθητο «ναι» και να αγωνιστεί με τους υπάρχοντες όρους. Βέβαια όπως φαίνεται ο GSP δεν είναι πρόθυμος να παραδώσει τα όπλα τόσο εύκολα και το ποιος θα κερδίσει απ' όλη αυτή την ιστορία δεν το γνωρίζουμε.

Πάντως ο GSP δεν έχει οικονομική ανάγκη για να επιστρέψει, ενώ παράλληλα το UFC έχει την Ronda εκτός, τον Conor τραυματισμένο αλλά και χωρίς σχέδια ακόμα και τον Jon Jones εκτός με όλα όσα έχουν γίνει. Συνεπώς με την απώλεια κι άλλων μαχητών υπάρχει καθαρή έλλειψη αστεριών και το ερώτημα για το ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του, παραμένει πάντα στο προσκήνιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του GSP:

«Αν το δεις από την πλευρά, βγάζω πολλά λεφτά και τώρα που δεν αγωνίζομαι. Και το συμβόλαιο μου είναι παλιό, πριν την συμφωνία με την Reebok. Αν πάω τώρα πίσω και αγωνιστώ χωρίς να μπορώ να διαφημίσω τους σπόνσορες μου, χάνω λεφτά αν πάω με το παλιό συμβόλαιο. Ο Dana δεν ξέρω τίποτα για μένα. Είμαι έξυπνος. Δεν είμαι ο τύπος που θα πεις κάτι γι’ αυτόν και θα απαντήσει - δώσε μου να υπογράψω τώρα θα αγωνιστώ για ψίχουλα. Όχι, είμαι έξυπνος και αυτά δεν δουλεύουν σε εμένα. Αλλά θα του πω, άσε με να αγωνιστώ μια φορά και θα δεις από το πρώτο λεπτό ότι έχεις λάθος. Να παίξω με τον Tyrone Woodley και θα δούμε αν θέλω να είμαι πρωταθλητής ακόμη. Καταλαβαίνω τι λέει και δεν είμαι νευριασμένος μαζί του. Κάνει ότι κάνει για το συμφέρων του και εγώ για το δικό μου».

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Η αλήθεια για το «κόλλημα» της επιστροφής του GSP! Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top