ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016

Ξανά πρωταθλήτρια στο Hell in a Cell η Sasha;


Μπορεί στο Clash of Champions να μη τα κατάφερε, ωστόσο σύντομα η Sasha Banks θα κατακτήσει ξανά το Women's Championship, όπως προκύπτει από νέες πληροφορίες.


Σύμφωνα λοιπόν με το RingSideNews.com, η Charlotte θα παραμείνει πρωταθλήτρια ως το Hell in a Cell και εκεί θα ηττηθεί από την Sasha Banks, η οποία κανονικά δεν θα είχε χάσει ποτέ τον τίτλο αν δεν είχε το πρόβλημα τραυματισμού στη μέση της.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το επερχόμενο PPV θα λάβει χώρα στη Βοστόνη, από όπου κατάγεται η Sasha, κάτι το οποίο της δίνει ένα παραπάνω αβαντάζ ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης. Πιθανό μοιάζει μάλιστα το ενδεχόμενο να κοστίσει τον τίτλο στη Charlotte η Dana Brooke, κάτι που θα οδηγήσει σε feud ανάμεσα στις δύο.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Ξανά πρωταθλήτρια στο Hell in a Cell η Sasha; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top