ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016

Θα δούμε τον Hulk Hogan στην Wrestlemania 33;


Είναι γνωστό ότι η σχέση ανάμεσα στον Hulk Hogan και το WWE έχει περάσει από... χίλια κύματα, ωστόσο η αξία του "Hulkster" και η εκτίμηση που τρέφει το WWE Universe για τον θρυλικό παλαιστή είναι αναμφισβήτητη.


Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο φαίνεται ότι οι άνθρωποι του μεγάλου promotion σκέφτονται να ρίξουν και πάλι νερό στο κρασί τους και να δώσουν μία ακόμη ευκαιρία στον Hogan.

Σύμφωνα λοιπόν με το RingSideNews.com, δεν υπάρχει κάποια επιβεβαιωμένη πληροφορία σχετικά με εμφάνιση του Hogan στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του WWE, ωστόσο αν αυτό συμβεί τότε σίγουρα το πλέον κατάλληλο μέρος θα είναι στο Orlando και στην Wrestlemania 33.


Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Θα δούμε τον Hulk Hogan στην Wrestlemania 33; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top