ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016

Όχι άλλο HULK HOGAN!Λοιπόν,λοιπόν...

Πρίν τεντώσω τα χεράκια μου και πιάσω το φτυάρι για τον μουστάκια,πρώτα θέλω να αφιερώσω αυτό το άρθρο στον τύπο που με έβριζε στο comment section του video μου στο You Tube.


Εγώ τον αγαπώ και ας με βρίζει!
 Hulk Hogan λοιπόν...

Καταρχάς να βγάλω από την μέση τα σχόλια τύπου:
"Ήταν από τους πρώτους οπότε δικαιολογείται να μην έχει μεγάλο move set"
"Ήταν από αυτούς που κάνανε γνωστό το wrestling"
"Είχε τεράστιο Hype γιατί είχε καλή finisher"

1ον.Καταλαβαίνω πως το wrestling τότε ήταν όχι τόσο δουλεμένο όσο τώρα αλλά υπήρχαν παλαιστές όπου ήταν πολύ ΜΑ ΠΟΛΥ καλύτεροι από τον ημικαράφλα μουστάκια όπως ο Ric Flair και ο Steamboat.

2ον.Συμφωνώ αλλά ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ!Οι παλαιστές που είπα πρίν συμβάλανε πολύ στην εξάπλωση του wrestling όπως και πολλοί άλλοι.

3ον.Η finisher του ήταν Α.Θ.Λ.Ι.Α,το hype του προήλθε από το τρελό promotion που έπεσε επάνω του και επειδή είχε το σωματότυπο που αρέσει στον μπαρμπαvince.Εδώ θα μου πείτε όμως ότι αναιρώ αυτά που είπα για τον Cena αλλά η απάντηση είναι πως ο Cena άξιζε το promotion του και ο Hogan όχι.

Όσο ήμουν νέο και μακρυμάλλικο αγοράκι άκουγα συνεχώς για έναν Hulk Hogan και για το πόσο καταπληκτικός ήταν μέσα στο ring, οπότε και γω μια μέρα παγερή μια παγερή ημέρα είπα να ψάξω αυτόν τον παλαιστή μήπως και βρώ τον ένα και μοναδικό που τα είχε όλα και θα με έκανε να τον βάλω στην νούμερο 1 θέση των ματιών μου στο Pro Wrestling.
Και έτσι έγινε φίλοι μου, έψαξα,είδα,ξενέρωσα και απόρησα με την κοινή γνώμη.

Όχι μόνο είχε την εμφάνιση κέτσαπ/μουστάρδα,αλλά όλο του το move set ήταν καραμποτσαρισμένο και τόσο απλό,που η finisher του Tajiri μπροστά του έμοιαζε σαν το απαύγασμα του pro wrestling.
Οι αγώνες του ήταν πιο βαρετοί και από τα λάχανα ακόμα και η στιγμή που έκανε το bodyslam στον Andre The Giant ΝΑΙ ΤΟ ΕΙΠΑ!Το ότι σήκωσε τον Andre The Giant και τον πέταξε κάτω δεν μου λέει ΤΙΠΟΤΑ,πολλοί το έχουν κάνει!


Μιλάμε για έναν τύπο,ρατσιστή,φιλάργυρο,καραντοπαρισμένο που το μόνο που κάνει είναι 15 λεπτά muscle flexing στο entrance του λέγοντας όλη την ώρα brother brother brother brother brother brother brother brother brother brother brother brother brother brother brother brother brother!
AAAA!

Ακόμα και οι περισσότεροι fans έχουν πάρει χαμπάρι την φάση του και στα τελευταία του returns τον γιουχάρουν όπως τον Ronaldo όταν σκάει στο γήπεδο(ευχαριστώ για την ενημέρωση στα ποδοσφαιρικά Νότη).Με την ίδια λογική ας κάνουνε superstar τον Chris Masters(*puke*) ντύνοντας τον με γυαλιά από την τυχερή σακούλα,στολή καμπαρετζούς από τα jumbo φυτρώνοντας του ένα μουστάκι μέχρι τα γόνατα και κάνοντας τον πιο ενοχλητικό και από μύγα τον Αύγουστο στις 3 το μεσημέρι που κάθεται συνέχεια στο κεφάλι σου και δεν σε αφήνει να κοιμηθείς!!!!!!

Η γνώμη μου για τους παλαιστές είναι πως πρέπει να έχουν μια καλή και δουλεμένη συμπεριφορά στο ρινγκ και να μπορούν να δώσουν ένα όμορφο θέαμα στον κόσμο που πληρώνει να τους δεί.
Στα 80s υπήρχαν αθλητές όπως ο Ultimate Warrior,Macho man Randy Savage,Demolition,Jake The Snake Roberts,Ric Flair και άλλοι τόσοι που μπορεί να μην είχαν τόσο φανταχτερές κινήσεις και finishers αλλά η διαφορά τους ήταν πως μπορούσαν να τις δουλέψουν!

Ένας παλαιστής πρέπει να ξέρει να δουλεύει τις κινήσεις του και να έχει την αυτοπεποίθηση τους την ώρα της αναμέτρησης ώστε να μπορεί να βγάλει το hype και να τις ανεβάσει πολλά levels παραπάνω και φυσικά να υπάρχουν και τα κατάλληλα mic skills για να φτιάξουν την ατμόσφαιρα πρίν τον αγώνα.Το να έχεις μόνο καλά mic skills δεν σε κάνει καλό παλαιστή απλά σε ανεβάζουν.

Επειδή αρχίζω και κουράζω όμως θα τελειώσω εδώ το άρθρο διότι έτσι και αλλιώς ένα είναι το σύνθημα που όλους μας ενώνει.
HULK HOGAN ΦΥΓΕ ΑΠ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ!
μπράδερ


Για το Rings of Pain.gr
Christos Seventysix
-Out- 

Item Reviewed: Όχι άλλο HULK HOGAN! Description: Rating: 5 Reviewed By: Christos Seventysix
Scroll to Top