ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016

Impact Wrestling 15/9/2016: Δεν το βάζει κάτω ο EC3

Μπορεί ο Lashley να τον τραυμάτισε την προηγούμενη βδομάδα, αλλά ο EC3 επέστρεψε αμέσως και χτύπησε δυνατά. Θα διεκδικήσει το Knockouts Championship στο Bound For Glory η Gail Kim. Πόλεμος στο Bound For Glory μεταξύ Hardys και Decay.

Ο Matt Hardy πήρε τον χτυπημένο Jeff Hardy και τον έριξε στη λίμνη του. Ο Jeff βγήκε αναγεννημένος ως Brother Nero.

O Lashley άνοιξε το επεισόδιο και είπε πως αφού διέλυσε τον EC3 δεν έχει αντίπαλο για το Bound For Glory, αφού κανείς δεν μπορεί να τον αντιμετωπίσει. Βγήκε ο Grado αλλά ο TNA World Heavyweight Champion ξεμπέρδεψε γρήγορα μαζί του. Σειρά πήρε ο Moose ο οποίος ζήτησε αγώνα. Οι δυο τους άρχισαν να δέρνονται αλλά ο Lashley εγκατέλειψε το ρινγκ.

Το αγωνιστικό του ντεμπούτο έκανε ο Aron Rex κερδίζοντας τον Trevor Lee στον δεύτερο γύρο στα πλαίσια του τουρνουά για το Grand Championship.

O Matt Hardy ανέστησε το Vanguard 1 και τον έστειλε να βρει τον Senor Benjamin. Αφού τον βρήκε, οδήγησε τον Matt εκεί που ήταν ο Benjamin ώστε να τον απελευθερώσει.

Η Maria Kanellis ανακοίνωσε πως η ένταξη της Gail Kim στο Hall Of Fame θα γίνει εκείνη την ώρα. Η όλη διαδικασία ήταν μια παρωδία, με την Dixie Carter να λέει στη Maria πως όσο είναι πρωταθλήτρια δεν έχει τη δύναμη να παίρνει αποφάσεις.

Ο Braxton Sutter και ο Rockstar Spud αγωνίστηκαν σε ένα Exposed Turnbuckle Empty Arena Match. Ο Sutter έσυρε τον Spud σε όλο το Impact Zone και πήρε τελικά τη νίκη κάνοντας τον αντίπαλό του να ματώσει.

Ο Matt Hardy μαζί με τη Reby και τον Brother Nero προκάλεσε την Decay σε πόλεμο στο Bound For Glory, αφού ένα απλό wrestling match δεν αρκεί. Η Decay δέχτηκε και μπήκε στο ρινγκ αλλά οι Hardys και η Reby υπερίσχυσαν.

Το Gauntlet Match για την πρώτη διεκδικήτρια του Knockouts Championship περιείχε μια νέα Knockout, τη Laurel Vanesse, στο πλευρό της Maria. Στον αγώνα συμμετείχαν επίσης οι Jade, Sienna, Gail Kim, Raquel, Marti Bell και Madison Rayne. Νικήτρια αναδείχτηκε η Gail Kim.

O Eddie Edwards πέρασε στην επόμενη φάση του τουρνουά για το Grand Championship κερδίζοντας τον Mahabali Shera στον τρίτο γύρο.

Ο Lashley πρότεινε στον Moose να αγωνιστούν στο Bound For Glory αντί για τώρα αλλά ο Moose είπε ότι δεν μπορεί να περιμένει. Οι δύο άρχισαν να πλακώνονται ώσπου ήρθε ο Bennett να βοηθήσει τον Lashley. Στο τέλος εμφανίστηκε ο EC3 και καθάρισε το ρινγκ.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 15/9/2016

- O Aron Rex κέρδισε τον Trevor Lee
- O Braxton Sutter κέρδισε τον Rockstar Spud
- H Gail Kim κέρδισε τις Jade, Sienna, Laurel Vanesse, Marti Bell, Madison Rayne και Raquel
- O Eddie Edwards κέρδισε τον Mahabali Shera


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 15/9/2016: Δεν το βάζει κάτω ο EC3 Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top