ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2016

Impact Wrestling 1/9/2016: Ρυθμιστής ο Moose

O Moose επέλεξε να διαλύσει τη σχέση του με τον Mike Bennett και να μην τον αφήσει να κερδίσει το TNA World Heavyweight Championship. Νέα πρωταθλήτρια η Maria με εξευτελιστικό τρόπο. Πλησιάζει το Delete or Decay. Νέος X-Division Champion ο DJ Z.


O Moose βρέθηκε στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης του Lashley με τον Mike Bennett. Ο Bennett υποστήριξε ότι ο Moose είναι ακόμα μαζί του ενώ ο Lashley ότι δεν θα τον βοηθήσει. Ο Moose δεν ξεκαθάρισε ποιον θα βοηθήσει στο main event.

O Matt Hardy κέρδισε τον Crazzy Steve με τη βοήθεια του Brother Nero. O Steve τους ενημέρωσε ότι ο Abyss και η Rosemary βρίσκονται στην έπαυλη των Hardys όπου βρίσκονται Reby, King Maxell και Senior Benjamin.

Το X-Division Championship διεκδικήθηκε σε Ultimate X Gauntlet Match από τους Trevor Lee, Andrew Everrett, DJ Z, Rockstar Spud, Braxton Sutter και Mandrews. Ο Andrew Everrett και ο Trevor Lee ξεκρέμασαν μαζί τη ζώνη αλλά ο DJ Z τους την πήρε μέσα από τα χέρια και έγινε ο νέος πρωταθλητής.

Ο Drew Galloway εξήγησε τις πράξεις του λέγοντας πως ο κόσμος του γύρισε την πλάτη. Ο Aron Rex μπήκε φουριόζος και ξέσπασε καβγάς ο οποίος σταμάτησε μόνο όταν τους χώρισαν άλλοι παλαιστές.

Ο Eli Drake είπε στον EC3 ότι θα τον κερδίσει στον μεταξύ τους αγώνα, κάτι που δε συνέβη, αφού ο EC3 πήρε άλλη μια νίκη στην πορεία του προς το main event του Bound For Glory.

H Allie νόμιζε ότι οργανώθηκε γιορτή για την κατάκτηση του τίτλου από αυτήν. Η Maria όμως την ντρόπιασε και της είπε ότι η γιορτή είναι γι' αυτήν. Έβαλε την Allie να ξαπλώσει κάτω, της έκανε pin και έγινε νέα Knockouts Champion.

Ο Matt Hardy ενημέρωσε τη Reby ότι η Decay βρίσκεται στην έπαυλή τους. Η Reby έδωσε τον King Maxell στον Senior Benjamin, ο οποίος τον προστάτεψε με επιτυχία, παρά το γεγονός ότι η Rosemary ήταν στο σπίτι.

O Moose αποφάσισε να μη βοηθήσει τον Mike Bennett στο main event, κάτι που έδωσε την ευκαιρία στον Lashley να κερδίσει. Ο Bennett έβρισε τον Moose και ο πρώην φίλος του του επιτέθηκε.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 1/9/2016

- Ο Matt Hardy κέρδισε τον Crazzy Steve
- O DJ Z κέρδισε τους Trevor Lee, Andrew Everrett, Rockstar Spud, Braxton Sutter και Mandrews (νέος X-Division Champion)
- O EC3 κέρδισε τον Eli Drake
- H Maria Kanellis-Bennett κέρδισε την Allie (νέα Knockouts Champion)
- O Lashley κέρδισε τον Mike Bennett (παρέμεινε TNA World Heavyweight Champion)


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 1/9/2016: Ρυθμιστής ο Moose Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top