ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016

Impact Wrestling 22/9/2016: Δεν τους κρατάει κανείς

Η απέχθεια που νιώθουν ο Lashley και ο EC3 προς το πρόσωπο του άλλου είναι μεγάλη, γι' αυτό και ο Billy Corgan έκανε ακόμα πιο ιδιαίτερη την κόντρα τους. Έρχεται στο Bound For Glory ο Cody Rhodes. Δέσμιοι των Hardys η Decay. Θα τα πουν στον τελικό του Grand Championship Tournament οι Drew Galloway και Aron Rex.

Ο πρώτος ημιτελικός για το Grand Championship Tournament ανάμεσα σε Drew Galloway και Eddie Edwards άνοιξε το επεισόδιο. Ο αγώνας ήταν αρκετά ισορροπημένος και έφτασε στους κριτές, οι οποίοι έδωσαν πλειοψηφικά τη νίκη στον Galloway.

O Galloway είπε ότι το σύστημα είναι διεφθαρμένο και τον κρατάει πίσω. Ο EC3 ήρθε στο ρινγκ για να πει ότι δε φταίει το σύστημα και ότι στο μέλλον θα ξαναβρεθούν αντιμέτωποι. Ο Lashley ήρθε στο ρινγκ ενώ ο Galloway έφευγε και επιτέθηκε μαζί με τον Mike Bennett στον EC3, ώσπου ήρθε ο Moose για βοήθεια.

Ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα στον Aron Rex και τον Eli Drake δεν έφτασε στους κριτές, καθώς ο Rex πήρε τη νίκη στον τρίτο γύρο και προκρίθηκε στον τελικό.

Ανακοινώθηκε ο ερχομός του Cody Rhodes, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του στο Bound For Glory.

H Decay και οι Hardys αντάλλαξαν περίεργες προσβολές με τους Tag Team Champions να βρίσκονται στο ρινγκ και τους Hardys στο κοινό. Τα φώτα έσβησαν και ο Abyss και ο Crazzy Steve βρέθηκαν δεμένοι στο ρινγκ με τη Rosemary να είναι ελεύθερη. Τότε εμφανίστηκε η Reby Sky και της έκανε Twist Of Fate.

O DJ Z έκανε Open Challenge για το X-Division Championship. O Trevor Lee ανταποκρίθηκε αλλά ο πρωταθλητής κράτησε τον τίτλο. Μετά τον αγώνα ο Eddie Edwards τον προκάλεσε για τον τίτλο την επόμενη βδομάδα και ο DJ Z δέχτηκε.

Η Maria κέρδισε εύκολα μια άγνωστη Knockout σε αγώνα-παρωδία. Έπειτα ήρθε άλλη μία Knockout με καλυμμένο όλο το σώμα της. Τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν η Gail Kim. Η Maria ξέφυγε από το ρινγκ και την πλήρωσε η Sienna.

Στο main event ο EC3 και ο Moose κέρδισαν τον Mike Bennett και τον Lashley, κάτι που οδήγησε σε τσακωμό. Ο Moose και ο Bennett εξαφανίστηκαν στα αποδυτήρια ενώ ο EC3 και ο Lashley συνέχισαν στο ρινγκ. Οι security δεν μπόρεσαν να τους κρατήσουν και ήρθαν άλλοι παλαιστές. Ο Billy Corgan τους ανακοίνωσε πως την επόμενη βδομάδα θα σχηματίσουν δύο ομάδες και θα αναμετρηθούν μεταξύ τους, με τον αρχηγό της νικητήριας ομάδας να επιλέγει το stipulation του αγώνα τους στο Bound For Glory.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 22/9/2016

- Ο Drew Galloway κέρδισε τον Eddie Edwards
- O Aron Rex κέρδισε τον Eli Drake
- O DJ Z κέρδισε τον Trevor Lee (παρέμεινε X-Division Champion)
- H Maria κέρδισε μια άγνωστη Knockout
- Οι EC3 & Moose κέρδισαν τους Lashley & Mike Bennett


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 22/9/2016: Δεν τους κρατάει κανείς Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top