ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016

Impact Wrestling 29/9/2016: Προβάδισμα στον Lashley

Η ομάδα του Lashley επικράτησε στο Lethal Lockdown και ο TNA World Champion επέλεξε No Holds Barred για τον αγώνα με τον EC3 στο Bound For Glory. Έφερε σε δύσκολη θέση τους Hardys η Decay.

Ο Lashley και ο EC3 παρουσίασαν τα μέλη της ομάδας τους. Ο Lashley θα έχει στο πλευρό του τους Mike Bennett, Drew Galloway και Maria Kanellis-Bennett, ενώ ο EC3 τους Moose, Aron Rex και Gail Kim. Ο EC3 προκάλεσε τον Lashley να ξεκινήσουν μαζί τον αγώνα και ο Lashley δέχτηκε.

O DJ Z κέρδισε τον Eddie Edwards και κράτησε το X-Division Championship. Ο Trevor Lee και ο Andrew Everrett επιτέθηκαν στους δύο αγωνιζόμενους μετά τη λήξη του αγώνα.

Η Laurel Vanesse κέρδισε την Madison Rayne με την Allie να αναλαμβάνει να την παρουσιάσει.

Ο Drew Galloway και ο Aron Rex έκαναν ένα promo για τον αγώνα τους στο Bound For Glory. Οι δύο τους πήγαν να μπλεχτούν σε καβγά αλλά τους πρόλαβαν οι security.

O αγώνας της Reby Hardy με την Rosemary έληξε με DQ όταν η Rosemary έφτυσε υγρό στη Reby. Η Rosemary πέρασε την Reby από τραπέζι, ενώ οι Hardys και οι Abyss & Crazzy Steve πλακώθηκαν στα παρασκήνια, με την Decay να υπερισχύει.

Η Maria Kanellis και η Gail Kim έδωσαν κοινή συνέντευξη, με την Gail να λέει πως θα τελειώσει την κυριαρχία της Maria και την πρωταθλήτρια να λέει πως θα βρει τρόπο να τα καταφέρει όπως πάντα.

Ο Lashley κορόιδεψε τον EC3 και δεν ξεκίνησε πρώτος στο Lethal Lockdown. Η Gail Kim και η Maria δε συμμετείχαν ποτέ στον αγώνα αφού η Gail πήρε στο κυνήγι στα παρασκήνια τη Maria. Ο Lashley έκανε τον EC3 να λιποθυμήσει και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Για το main event του Bound For Glory επέλεξε No Holds Barred Match.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 29/9/2016

- O DJ Z κέρδισε τον Eddie Edwards (παρέμεινε X-Division Champion)
- H Laurel Vanesse κέρδισε την Madison Rayne
- H Reby Hardy κέρδισε τη Rosemary με DQ
- Οι Lashley, Drew Galloway, Mike Bennett & Maria Kanellis-Bennett κέρδισαν τους EC3, Aron Rex, Moose & Gail Kim


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 29/9/2016: Προβάδισμα στον Lashley Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top